I don't know you, but there's something about you

Sista april idag! Prao veckan är förbi och idag hade jag skola igen. Kändes tungt, men för tillfället har jag inte jättemycket som ska göras. Nu ska jag försöka bota min huvudvärk med ett glas vatten och sedan har jag tänkt ta mig lite frukt och läsa massor. Klockan arton ikväll ska jag bege mig till Sanny. Där blir det middag med några underbaringar. Sedan ska vi dra oss mot campus. Ha en fin Valborg nu alla! Kram

 


springer bort min rädsla


Blir otroligt trött av detta liv som praktikant. Ååh, mina ben vill dö. Cyklade hem i ett riktigt oväder idag. Det regnade och blåste. Så fick en feber på gång när jag kom hem. Ställde därför in träning. Träffade pappi, som varit i London en vecka! Kramkalas och presenter typ, trevligt. Men var trots feber tvungen att pallra mig iväg till teatern eftersom att vi snart ska ha uppspel. Våran pjäs heter en något med färg. Den blir nog grym iallafall. Nu behöver jag sömn. God natt världen!

liksom av tur eller otur


Första dagen av prao:n är avklarad. Måste säga att förmiddagen var roligast. Då fick jag packa upp lite varor, larma några plagg och klä en skyltdock! Efter lunch hälsade däremot en dum huvudvärk på hos mig vilket inte gjorde det lättare att jobba. Men förövrigt fin dag. Lunchade med teson på draggen och efter jag jobbat klart for jag och köpte en present till syster. (hon fyller år på lördag) Nu ska jag dra iväg till dag två.

Klick för på bilden för att komma till min favvoblogg.

Köpte ett par nya örhängen igår, bara av ren hast ni vet.

Kiss me like you want to be loved.

Har precis fått i mig middag. Kom hem vid tre idag tror jag. Åkte in till stan med Agnes och köpte lite nödvändigheter och lunchade på Subway. Igår såg vi på några av tidernas bästa filmer "the hangover 1&2" min humor till max. Sedan så bytte vi lite kläder så fått lite nytt till garderoben! Nu ska jag läsa och titta lite film resten av kvällen. Men det blir tidigt ikväll ändå, prao imorgon - första dagen! Vill inte komma sent på heller.

image description

 


the game is about you


Helg, är det bästa som finns. Hade det fint igår med tacos och vänner hos mig. Riktigt behövligt efter en hektiskt vecka med prov och läxor. Till veckan kommer jag ha prao och det ser jag fram i mot, första gången för mig! Nu ska jag ta pick och pack och dra till Agnes, sover där osv. Det blir härligt, kram!

take care of me


Ett förgrogrammerat inlägg till er tjänst! Nu sitter jag säkert på mitt franska prov. J'adore français. Det var ungefär nog minsann det. Önska mig lycka till! Har pluggat en del i helgen och gick igenom lite granna igår. Säkerhetskänslan känns bra iallafall. Vi hörs later, ha en fin dag vänner!

när solen varit framme, glömmer man bort dessa dar


Den fortsätter att falla ner. Tror det snöade och blev femton - eller tjugocentiometer utanför min gata igår kväll. Jag var så sugen på våren och sommaren. Men bortsätt från det, kan jag inte låta bli att tycka att snöfall är en av dom finaste sakerna på denna jord. Nu blir det skola.

som ett brev på posten


Hittade ett paket igår i brevlådan, det var adresserat till mig! Alltid lika kul att få post. Brev, som kort eller paket. Blev som alltid väldigt nyfiken och det visade sig innehålla några produkter från "Face Stockholm" som jag fått som en välkomstpresent, nu när jag började prenumera på elle i februari. Trevligt!

Ett läppglans, färgen heter "Magnolia" och en svart mascara.

Rouge/blush on och bilden ger inte riktigt färgen rättvisa, men färgen är lite brons aktig.

Make up remover som ni ser på flaskan.

nothing really matters


Imorse när jag vaknade hade mamma bakat scones. Ååh, det gjorde typ helt seriöst min dag!! För övrigt så har jag pluggat lite franska idag, städat och gjort en massa andra nödvändigt heter. Ganska bra om jag får säga det själv. Nu ska jag bädda min säng och sedan ska jag krypa ner och sova. Go natt!

the longer you wait.


Vart så där onödigt sent på grund av exakt allt och lite till, men ändå inget liskom. Fastnade vid weheartit och vid en massa annat. Liksom blev fångad av tiden som rann iväg på något sett. Ord blir till text och långa rader sena nätter. Det vart så nu. Nu ska jag fångas upp av något annat en skärmen. Dags att slumra in och dröm om några världar.

There's one thing on your mind


Lite nya tröjor, som jag tänkte att ni kanske ville se. Den svarta och gula har jag tänkt mig ha som sov tröjor. Men vi får se.. det kan ju bli snyggt till vardags med! Tjocktröjan är verkligen mysig. Den sticks pyttelite men det tänker jag inte på, för den är så fin. Later buddies.

den vara fram till påska


Hoppas att ni har haft en riktigt fin påsk, precis som jag! Jag har firat påsken i min stuga i fjällen med familj och släkt. Vi hade massor av sol och spelade spel, grillade, bastade, fiskade m.m. Det är så mysigt att vara i fjällen. Kom hem igår och sedan dess har jag bara haft det härligt hemma. Träffat vänner och pratat en massa och kollat film. Idag så åkte jag in en sväng på stan med Tea. Efter stan möte vi upp lite folk och vi gick fikade. Grym dag och nu ska jag avsluta den med något gott och massa läsning. Kram!

just could'nt stand a chance


Japp, kunde inte låta bli. Vill inte ni också bara pussa på dom hära underbart söta barnen? Kan knappt bärga mig, ska ju faktiskt få en kusin i sommar. Längtar efter att få träffa den lille. Nu väntar min so-bok på mig. Ska lära mig om demokratin och diktaturen i fem olika länder. Let's get this party started!


den tredje idag


Bilderna gick inte att rädda. Det känns på riktigt helt värdelöst nu. Alla bilder från min resa till italien i sommras - borta. Några bilder hade jag lagt upp på fb, så dom har jag nu sparat på mammas dator. Från och med nu ska jag alltid spara min bilder på en backup. Är hemma från skolan idag också. Så ska ta tag i skolarbete nu. Vi hörs!

snöfall i april


Just för nuet längtar jag som tusan efter påsklov. Åker nämligen upp till våran stuga i fjällen på antingen torsdag eftermiddag eller fredag morgon. Där firar jag påsken med familj och släkt. Det lär blir pangbra. Min dator har som sagt somnat in. Det var några på min pappas jobb som skulle försöka rädda hårddisken med alla bilder. Men fick ett sms av pappa vi lunch tid, där det stod "hårddisken gick inte att rädd, meddelar de som vet." Vet inte hundra procent vad det menas, om det finns en chans till. Men jag håller tummar för allt bra. Idag traska jag hem från skolan vid ett med magont och yrsel. Hela dagen har spenderats i soffan eller sängen och sånt där. Tänkte plugga blev inte av. Men fick lite läst. Nu ska jag sova det behövs. Mitt bloggande står på noll, men ni vet varför nu. Kram

RSS 2.0