proud and loud


Helgen har varit något extra. Bio i fredags med mina finisar. Filmen var hur bra som helst. Kan knappt bärga mig tills jag får köpa den på film så den kan ses dygnet runt. Jag ska ta och köp in alla böckerna på pocket och jag har ju faktiskt inte fått den sista boken läst! Men så ska det bli. Under lördagen tog jag en sväng till stan med Tea köpte två linnen och gick runt i regnet. Till lördagskvällen träffade jag Agnes, Johan och Daniel. Vi var hos mig och såg film. Agnes sov över hos mig också. På söndags morgonen vandra vi iväg på gudstjänst i backenkyrkan och det var faktiskt rätt så mysigt. Dom hade ett vårtema och det var några barn som sjöng några sånger. Det var fint. När vi kom hem åt vi våfflor. Kollade lite film och hade det fint. Avslutade helgen med träning och plugg. Nu är det måndag. Gjort lite plugg och haft det rätt gott. Nu blir det läsa och sova gott.

mycket som snurrar men allt känns inte okej


Onsdag. Gjorde bort provet idag det gick bra. Dagen har varit rörig lite som en karusell. Många känslor. Ska bli skönt att få sova en blund. Kanske en lite längre text senare till helgen vi får se hur det blir. Så länge får ni ta och ha det bra vänner, kramis!

fortsätt att drömma annars kan du glömma


Helt okej tisdag. Vi hade bad och det var faktiskt ganska skoj. Fixade ihop en riktigt god fika när jag kom hem från skolan också. Det blev två mackor och smoothie. Gotti. Nu loggar jag ut för kvällen och pluggar biologi ett par timmar. Ska unna mig med en paus vid middagen och cykla ut en sväng till affären. De va det, vi hörs gottfolk!

were soliders

Idag kom snön igen, men den for bort ganska snabbt ändå på något vis. Det kanske är vår nu. Håller alla mina tummar för det. Imorgon ska jag läsa och plugg biologi. På onsdag har jag biologi prov, det blev fram flyttat. På torsdag ska jag på en Cheerleading träning, himlarns nervös men Julia ska gå med mig som tur är. På fredag är jag fri och på fredags kvällen ska jag på bio med Tea och Nike vi ska se en underbar film. På lördag ska jag in på stan med amanda och kanske någon fler det blir hur bra som helst. På söndag ska jag sova lite. Kram

en till torsdagDet var en fin dag idag. Har haft bra tur också, tappade bort min börs och hittade den igen. Vid en återvinning, eller hur det nu heter. Ganska så härligt att den var kvar. Nu har jag precis tittat på lite televison. Sedan har jag mest slappat, har inte orkat ta tag i något plugg ikväll. Next up läsa och slumra in till drömsömn.

looking forward


okej, jag längtar verkligen.

back to busy


True dat. Japp har mycket skola för tillfälet. Biologi prov på torsdag, svenska novell som jag aldrig blir klar med, so uppgift som jag ska ta tag med ikväll, teknik uppgift och engelska arbeten. Hippsomhapp har man gått från nada till much. Ursäkta detta ologiska inlägg. Men kände för att skriva lite ingeting ungefär. Jo, det var det vänner. Hejs!

solen kom med värmen, värmen kom med solen


Så här såg det ut, den lilla platsen vi bodde på. Fint var det. En väldigt mysig gård! Vädret, ni ser på bilden är äkta. Ingen snö ni vet. Helt och hållet normalt. Gud alltså, saknar det dära vädret nanting. Snart så om ett par veckor hoppas jag på detta. Later!

resan var lång, vägen var längre
Mm, gott så in i norden. Tre blider från min lilla trip jag gjorde förra helgen. Kanske kommer upp lite fler senare.

i just wanna know the reason's


Hemma! Det är verkligen härligt att vara hemma igen och bara få ta det lungt. Man blir verkligen trött av att hålla igång mellan klockan nio och fem varje dag! Men det har absolut varit en underbar helg i hemavan. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på några avsnitt one three hill. God natt finisar!

you again


Vi har lämmnat hemavan och nu är vi framme i storuman. Det blir lunch nu, vi hörs senare!

hemavan är inte säkert


Bilder från dagen. Vi kom fram vid cirkus ett två. Då drog vi iväg med johan och jacob, vi åkte faktiskt ända upp till kungsliften! Men jag ska byta pjäxor imorgon för mina är alldeles för stora. Efter middagen gick jag och Agnes till ica och köpte frukt, godis och nutella - great deal! Sedan mötte vi upp jacob, gick hem till oss och såg filmen 'Abduction'. Den var faktiskt helt okej, fick däremot asont i magen efter filmen. Jag har också träffat på Rasmus och Elin, najs! Eller jag vet att Elin är här men har dock inte sett henne i backen.. hehe, men lär nog träffa på lillskiten senare! Nu ska jag ta en snabb dusch och sedan sova, imorgon kör vi!

tusen gånger om sa jag farväl


Nu tar jag pick och pack. Tar och drar mig iväg till hemavan med agnes familija. Taggad till tusen!

breakfast at the table


Nu ska jag ta och få i mig lite mat. Till frulle idag blir de smoothie, macka och massor av frukt. Gott som tusan! En bra start på dagen. Sedan ska jag ta tag i skolarbete, wish me luck! Men åh, nu kurrar min mage - har varit vaken sedan klockan tio och fortfarande inte ätit något förutom ett digestive kex då. Nej, nu blir det matdags. Vi hörs vänner!

Stop now, change world


Jag har stannat upp. Jag har börjat tänka. Jag vill börja göra. Världen måste se det här.

just for now


Nu ska jag dricka lite te och fika med mamma. Sedan ska jag nog läsa en snutt och sova, go natt!

running with wolves and i'm on the prowl


Tjaba! Har det bra hemma i umeå, men det är ändå mycket snö! Men som sagt det börjar ta sig här uppe också snart så är det vår här med. Gårdagen bestod av slöande hemma och lite sällskap på kvällen. Idag var jag inne på stan elva ungefär och jagade praoplats och jag fick mig en minsann, på kaphal! Sedan mötte jag upp mina vänner och lunchade på waynes. Drog på träning klockan fyra cirkus. Hem åt middag och nu har jag chillat sedan dess! Ha det fint!

when you look back


Två bilder på den sötaste ungen i världen. Han heter Nils. Hoppas ni fortfarande har det trevligt, kommer hem ikväll men det blir ganska sent. Så vi hörs nog imorgon på dagen. Åh, gud vad trevligt med sportlov till veckan. En riktig gudagåva! Massor av kramar från mig!

fly back to your sky


Hoppas ni har det fint!

The wilds don't lie


Hey I heard you were a wild one
Oooh
If I took you home
It'd be a home run
Show me how you'll do

I want to shut down the club
With you
Hey I heard you like the wild ones
Oooh


why am 'i cryingJag tänker dra mig mot södra Sverige. Imorgon tar jag och Nike flyget mot Stockholm klockan 9.55 och sedan efter lunch tid imorgon kommer vi att ta tåget mot Linköping. Där ska vi på ett årsmöte som angår föreningen Cisv och det är en fredsbyggande och världsomsträckande organisation. Nu ska jag ta mig en fika, fixa lite grejer inför imorgon, skicka iväg en respons till novellerna vi håller på med i svenskan och sedan blir det sova! Jag är tebaks på söndagkväll! Håll utkik efter tidsinställda inlägg! Kram

RSS 2.0