tankar om grammatiken och livet

Hallå där. Har pluggat engelsk grammatik nästan hela kvällen, tog en liten paus bara och chillar lite vid datorn. Men klockan tikar iväg och nu ska små flickor som jag sova snart. Eller rättare sagt går jag inte och lägger mig snart kommer jag vara outhärdigt trött hela skoldagen imorgon och det får inte hända! Så nästa stop duschen, läsa lite engelska och sedan sova. Kärlek!

don't wanna cry


Det är sommar på gång i luften. Idag är det en månad kvar tills jag fyller år, sjutton dagar kvar till skolavslutningen och tolv dagar kvar tills jag åker ut till norrbyskär på konfrimationläger. På våren blir allt lite lättre. Jag känner mig extra glad och lycklig. Man känner ett rus i hela kroppen.

make a choice if the music drowns u out'


Söndag.
Nu har revyn dargit igång på allvar! Det var premiär igår kväll och det gick faktiskt bra det. Jag vaknade och gick upp vid halv nio idag för att åka iväg på min cheerleadning - våruppvisning. Mitt lag visade upp vårat byggprogram och vi satte det! Vilket kändes helt underbart. Sedan visade vi upp lite gymnastik. Jag tycker att det gick bra! Kom hem vid två ungefär och resten av dagen har jag för det mesta varit ute i solen och trixat i photoshop. Förövrigt så har jag blivit ganska så förkyld. Vilket verkligen inte behövdes nu, när det börjar bli så härligt väder.


I'm holding your hand but you're barely holding on

Nu går jag ut och går på en promenad med Amanda och Julia. Det passar fint just nu. Temaveckan som vi har just nu passar också sig väldigt fint. Det är skönt att vara slippa plugget nu en vecka och det är vår nu förresten. Ja, det blev äntligen det. Nej, nu ska jag ut och gå. Hejsvejs!

Färgsprakande konflikter

Godmorgon Sverige! Denna dag började med att vi sjöng för pappa och friade honom med tårta och presenter på sängen. Så jag har bland annat fikat tårta till frukost, gooott. Nu ska mamma skjutsa in mig till stan och där blir ska jag bli sminkad till en blå filur. Det är nämligen så att jag ska ha min teaterföreställning idag, som jag skrivit om tidigare. Det blir kult! Efter föreställningarna (två stycken) ska jag hem på födelsedagsmiddag med släkten. Mitt på dagen eller på kvällen, ja någon gång kanske jag ska hinna med lite kulturnatta. Men vi får se hur dagen blir och räcker till. Kramar!

this is just the process.


Hallå där! Livet är bra, just nu riktigt bra. Efter skolan i onsdags drog jag in till staden med tea och firade ledigheten. Jag köpte också presenter till pappa, som faktiskt fyller 40 imorgon. Då kommer vi att ha kalas på spiralvägen för hela tjocka släkten. Min farmor och min låssas farfar kom faktiskt idag! (dom bor i vanliga fall i södra Sverige) Annars så har jag dessa lediga dagar myst i solsken och i regn, spelat brännboll, hängt med kompisar och bara haft det underbart.
"Tidigare idag sprang jag ut på en runda längs älven och då kände jag bara hur vackert livet va."

dessa underbara dagar med solsken

Söndag. Jag har svårt att bestämma mig för om jag tycker om dom dagarna eller inte. På ett sett är dom älskvärda för att det är sådana dagar när man kan koppla av och känna sig lycklig. Men mitt i det där lungnet kan jag bli hur stressad som helst. Det är massor som ska göras, men jag har ingen ork till det. Då kan ångest krypa längs min rygg. Lite tankar och funderingar bara. Tror dock att jag är lite mer åt att söndagar är bra. Nu ska jag städa en snabbis på rummet mitt och sova. Har räknat idag, så jag förtjänar en god natts sömn och ångest känslorna gömmer jag. God natt!


after wake up you'll have the breakfast

Eftersom att jag för nu läget har det svårt med alla min egna fotografier, några ligger på hårddisk och några har försvunnit. Så bjussar jag på några underbara blider som jag är hjärtat på min weheartit. Nu sitter jag fingrar på min egna dator. Tillbaka från lagning. Vi behövde bara byta ut hårdisken och det kostade några hundralappar. Då var det klart. Det sorgliga är bara att dom nyaste bilderna som jag tagit ligger kvar på den trasiga hårddisken.. men, nu får vi blicka framåt och se det positiva i det hela. Jag har en dator! Wei. Annars då? Jo, är hemma från skolan idag. Med en svag förkylning, hals ont och yrsel. Vill verkligen inte dra på mig en rejäl förkyling så försöker ta hand om mig och bli helt friskus över dagen. Det var det. Nu blir det frulledrulle.

RSS 2.0