stjärnorna lyser som klarast när vi håller hand

Ska krypa ner och sova några timmar. Det är riktigt underbart. Drömma och bara försvinna ★

två webbisar

bilder tagna för några minuter sedan.
Efter en veckas uppehåll bjussar jag på två webbis bilder. Schysst! Nemen skola är en stor del av alla tonåringars liv. Det kan ta så mycket tid ur min vardag, att orken till att blogga lätt försvinner. Idag har jag gjort ett noprov och sprunigt runt i skogen som en galning - orienteringsprov. Kom hem runt klockan två eller så, duschade och tog det lungt. Cyklade iväg och hämtade lilla syster klockan halv fyra. Vi stannade och köpte gofika hos hagabagarn - gott. Nu ska jag lägga mig i soffan och se på disneyfilmen Anastasia. Det är jag grymt värd. 

ba ba ba

Jag lever faktiskt. Men när det är höst. Försvinner min ork och skolan gör det knappast bättre. Första provet för årskurs nio (för min del) kommer att inträffa nu på onsdag. Hemkunskap va. Egentligen är det väldigt simpelt och logisk. Men sedan är det alla dess olika mineraler och vitaminer som kaosar i huvudet. Just nu känns det väldigt kaos. Det ska nog gå bra, måste bara få ordning på alla miljömärken. Har ny färg i håret. Som ni ser på bilden. Ska fixa lite ljusare slingor också, för just nu är färgen inte riktigt som jag vill ha den. Men det blir nog bra. Vi ses.

1000 words

Being who you are doesn't always end up that way, if you get what i mean. Sometimes, they won't let you.
 

I won't run, I won't fly.

Vintern kommer snart igen. Vill inte att kylan ska ta över igen. Ta snälla min hand vill inte gå vägen själv, igen.

med ett leende på läpparna

Måndag igen då. Känner mig trött och slut. Har tränings verk i ben, rygg, nacke och rumpa. Kroppen orkar inte med. Men veckan rullar på ändå. Pluset för idag var när jag kom hem från skolan och mamma hade bakat muffins och bröd,åh gott! Nu ska jag ta och bädda ner mig i sängen och somna till filmen LOL hoppas den är bra. Imorgon väntar konditionpass på idrotten, sedan beachträning efter skolan och sedan cheerleading träning på kvällen. Najs.. jag som redan har ont i kroppen. Men nu kör vi.

känslan när man kämpar och lyckas

 
Hej, 
kära vänner i helgen har jag varit på läger. Jag var en natt i munkviken med mitt konfagäng och alla andra som konfrimerade sig med kfum i sommras. Det var mysigt. Kom hem igår kväll vid middagstid. Idag har varit en bra dag. Jag vaknade lite trött i skallen. Men efter att jag duschat och fått i mig frukost var jag pigg som en lärka. Härlig känsla säger jag bara. Gick sedan på en prommis till stan med malin och amanda. Framme i stan gick vi runt en stund, sedan var jag tvungen att rusa iväg på sommareko. Där körde vi möte, lekar, aktiviter och fika. Skulle stannat på ännu ett möte, men var tvungen att gå. Hade träning. Kom hem från träningen runt sju-åtta.Gjort onödiga saker ända fram tills nu. Och nu ska jag sova. Bra helg, god natt.

Cosmic love

Torsdag ❥
Har gjort ett försök till att packa och plugga har gått så där. När det finns tusen andra saker att göra, blir dessa ganska ointressanta. Jag brukar i vanliga fall tycka det är kul att packa, eftersom att jag älskar att resa. Men idag var det inte någon höjdare. Packa, resa, vars ska jag egentligen? Jo imorgon klockan sjutton åker jag till munkviken på ett återsamlingsläger med mina konfa-människor. Hoppas och tror att det kommer bli asgrymt! Ska sova nu, det behöver jag. Ska läsa, som vanligt. God natt, nu då.

kära alice vem

Kom hem från årets första träning med mitt nya cheerleading lag och det känns faktiskt väldigt bra. Känner mig taggad till tusen. På söndag blir det gymnastik och bygg. Åh, det mina vänner är riktigt roligt! Känner mig trött och slut i hela kroppen så nu väntar sängen på att jag ska somna. Det ska bli skönt att slappna av och drömma ett tag. Kram

hur illa det gör mig att få din kyss


Men när du ler, du får allt kännas rätt.
 
Monday, hello again. Tiden går snabbt. Klockan tickar, tiden springer. Innan jag vet ordet av det sitter jag säkert i soffan hos mormor och morfar, med min syskon och kusiner bredvid mig. På teveaparaten ser vi Kalle Ankas välbekanta ansikte. Jul såklart. Men jag kan faktiskt inte bestämma mig för om jag längtar efter vintern eller om jag inte gör det. Men om vi säger så här, jag skulle lätt kunna ha sommar ett halvår till. Men eftersom att vintern står på tur och jag liksom inte har något val. Så kan jag nog säga att jag längtar lite. Men bara efter julveckorna. Punkt för idag.

“You can make anything by writing.” ― C.S. Lewis

Nybakt bröd förgyller dagen. Denna morgon började med att alla tre syskonen krypte ner i soffan under täcken och såg på Narnia och prins Caspian. Dom filmerna tycker jag är alldeles underbara. Åt pannkakor och nybakt börd som mamma gjort. Det var riktigt bra. Nu planerar jag på att kurra ner mig bland täcket och kuddarna i soffan och läsa. Sådär försvinna in i en annan värld. Det är så förbaskat skönt. Speciellt när man har en huvudvärk som bara är i vägen.

RSS 2.0