fallen ängel

Hej, kom hem från teatern för kanske en timme sedan. Sedan dess har jag inte gjort något speciellt. Imorgon är det fredag, underbart! Fredagar brukar vara ganska lugna också, så ska krypa ner under täcket och kika på pll. Kanske också läser lite innan jag somnar, lånade en bok idag på bibblan. "Fallen ängel" heter den och jag hade inte alls så höga förväntingar, tänkte att den skulle vara lite twilight aktig. Men efter att bara läst några sidor idag på lästiden, tycker jag att den verkar bra! Men vi får se helt enkelt, nu säger jag god natt.

open up your heart to me

Sitter i bibblan och kollar på pretty little liars. Gud vad trött jag känner mig på skolan nu för tiden, allmänt less på allt känns det som. Nu har jag bara musik, svenska och lästid kvar på schemat - så det är himla skönt! Efter skola blir det iksu och ikväll ska jag på teater. Vi hörs ikväll, ha en bra dag nu.

who let the dogs out

Fact 1: När jag gick i femman/sexan (kommer helt ärligt inte ihåg när det var) så var jag med i den första säsongen av svts program Bulldog och jag tackar gudarna för att dessa filmer tas bort och inte finns kvar på deras hemsidor. Men det var iallafall en rolig upplevelse och jag kände mig extremt cool.
Fact 2: Jag började musikklass i fryan på backenskolan och det är något jag är glad för, jag ångrar mig inte!
Fact 3: Den bästa årstiden på året är sommaren för då blir man kravlös och lycklig - poet.
Fact 4: Jag ska köpa en nya systemkamera med filmfunktion, för då kan jag göra massa kolla videos med musik och vem vet kanske jag testar på det där med vloggvärlden...
Fact 5: Jag tror inte på kärlek vid första ögonkaset, men jag tror på attraktion vid första ögonkastet. Mohaha! Och det har någon säkert btw skrivit förut. Men det är lungt isånnafall citerar jag dig, känn dig hedrad. Men slår vad om att du inte var först med det gumman/gubben.

don't lose hope

Detta var vad jag fick av mamma och pappa när de var i Nicaragua! Åh, dom där body lotions luktar hur gott som helst. Jag brukar ofta bli vädligt torr i hyn nu under vinterhalvåret, så nu när jag fått ett par hudkrämer hoppas jag att jag slipper gå runt med torra händer. Sedan är det inte helt fel att lukta gott heller! Sedan så är det ett fint armband och en t-shirt från Nicaragua med ett väldigt häftigt tryck.

no words are sad jet

 
Min mamma och pappa komma hem från Nicaragua igår. Pappa körde hem från stockholm inatt och jag träffade honom imorse och fick skjuts till skolan. Så idag jag har mest myst med familjen, handlat, gått i skolan (ofc), kollat pretty little liars (som jag började kolla på igår och redan känner mig fast!) och sedan hade jag och min syskon fått lite presenter som vi fick se när vi kom hem från skolan! Åh mamma hade handlat på the body shop på tax freen åt mig också, woho! Visar det dom hade med sig hem imorgon. Mamma är kvar i stockholm eftersom att hon ska jobba där, men om en vecka får jag träffa henne också. Gonatt!

nähä men öppna ögonen då

Drar på bio nu med några sköna brudar. Äntligen så ska vi se ego, som vi har längtat. Kolla trailern här ovan så får ni se på grejer! Hoppas verkligen att den lever upp till mina förväntningar. Ska promenixa till bussen nu. Men ha en trevlig kväll, så vi hörs!

the sun goes down the story dies

"Det är så konstigt med dig mamma på kvällarna när vi är vakna då vill du att vi ska gå och lägga oss, och på morrnarna när vi sover - då vill du att vi ska gå upp!" - Lotta på bråkmakargatan

slut på veckan nu ska vi bara

Devetdu - fredag! Känns otroligt megabra att det äntligen blivit helg. Är trött och slut, så nu ska det banne mig bli skönt att få sova ut! Men imorgon har jag riding in the morning, så då blir det upp tidigt ändå.. men på söndag då ska jag faktiskt ha sovmorgon. Nu sitter jag och kollar på en "töntig" film som heter Radio Rebel, men jag gillar faktiskt dessa filmer. Dom är liksom väldigt underhållande ändå, trots att de är massa taniga och kitschy repliker här och där. Hannah montana och det ljuva havs livet är ju liksom något av det bästa man kan se ibland. Googla om du inte förstår vad jag menar nu. piz out

shut down your system and lose yourself

Har varit en hemsk dag idag på många sätt och vis. Mitt humör har väl ändå varit helt okej, men är väl mest trött. Åh vill verkligen ha sommarlov, förstår ni hur underbart det skulle vara? Nu har jag pluggat lite och det brukar se ut så här när jag pluggar. Det blir faktiskt roligare om man ritar lite och skriver förkortningar - tips från coachen!


here we go again

Fact 1: Imorgon har jag mitt första nationella prov för åk 9, jag är lite små nervös. Men det är jag mest bara för att det är ett "nationellt-prov".. jag vet jag är töntig, det tycker mina kompisar också så det är ok att tycka det!
Fact 2: Jag har ganska svårt att säga nej. Det är inte så att jag inte kan säga ifrån när det verkligen gäller och jag står alltid för mina åsikter. Men när det gäller små saker med kompisar osv tycker jag att det blir mycket jobbigare, måste bättra mig på det actually.
Fact 3: Ketchup är äckligt till allt för utom pommes frites, punkt.
Fact 4: Jag har svårt att se skräckfilmer och göra massa andra läskiga saker eftersom att jag är extremt lättskärmd.
Fact 5: Jag sjunger i duschen, men det måste väl ändå alla göra? Vem kan liksom motså att sjunga på den platsen i världen där det låter som bäst.
 

You know i'm bad

Idag är det onsdag och på onsdagar har vi håll i två timmar och tjugo minuter. Då hängde jag med Amanda och vi hade bestämt oss för att göra semlor. Så efter att vi hade handlat ingredienserna och brödet till semlorna, drog vi hem till Amanda. Där gjorde vi semlorna och tittade på Disney Chanel. Så himla najs ändå och fett gott vare. Nu ligger jag faktiskt i sängen med mjukis kläder och håller på att titta på Top Model Sverige som började igår!! Kolla på tv3play.se vettja. Laterooon!


1, 2, 3 Not only you and me

Igår var jag som sagt på praso at midgård. Det var roligt att få gå runt på skolan och se lite mer av musikprogrammet där. Dock var det lite tråkigt att vi bara fick titta på några musik lektioner, men linjen verkar hur bra som helst och så. Hade träning till klockan åtta och sedan dess har jag helt ärligt inte gjort något alls typ och nu sitter jag på mitt rum och är osocial med om världen, men är samtidigt online på fb - så vet inte riktigt om jag är social eller ej atm.  Nu ska jag snart ta och sova, men tänkte bara säga hej!

en ett årsdag

För ungefär ett årsedan startade jag den här bloggen, coolt vad? Nemen jag tänkte iallafall bjuda på några kalas bilder från min lilla systers 8års dag. Dom har aldrig blivit publicerade heller, so here you go! Ha en kalasbra (fyndigt fyndigt..) dag folket.

just remember we're the good the bad the lovely

Hola amigos, imorgon drar jag på praso på midgård. Känns lite nervös, eftersom att man kommer känna sig "liten". Idag har jag bakat kladdkaka, städat, åkt buss, varit på cisv möte, fotat lite ute och haft träning. Resten av dagen har jag typ halv sovit och kikat på gossip girl. Nu ska jag alldeles strax ta och lägga mig och läsa lite harry p. Lovely!

I've been awake for days

Har inte gjort något speciellt idag. Hade riding imorse, när jag kom hem duschade jag. Sedan myste jag och såg på teve med min syskon. Men jag råkade somna och sov typ en timme, haha. Resten av dagen såg jag på vampire diaries, herregud vad bra det är. Nu ligger jag i min säng och fryser under täcket. Varför är vintern så kall för. Det är riktigt onödigt.. lyssnar iallafall på musik och dricker coola, men det är inte så gott efter ett tag.


Every nickle spent chasing jackpots

Förra helgen var jag på stan på lördagen. Jag gick en sväng med malin och amanda. Vi fikade på nya/lilla waynes och det var verkligen super mysigt där! Jag hittade också ett par grymma örhängen på gina och på rea dessutom, så jag fick dom för 20 kr. Ganska så värt amigos, rea är bra och det tycker vi alla deep inside!

en underbar känsla

Äntligen fredag, så underbart skönt. Upp tidigt imorgon till stallet dock, men ändå det är härligt med helg! Ikväll har jag tittat på teve med farmor, lasse och william. Vi såg först postkodmiljonärerna och sedan tittade vi på gladiatorerna. Vissa gladiatorer är ju helt galna, dom ska ju spela en "roll" men idag var det en som spårade ut totalt. Herregud. Har iallafall just fixat varmchoklad och lite fika. Ska slå på någon film nu och sedan ska jag sova, go natt!

ferns five random factz

Nu är det så att jag skaffat en ny kategori jag döpt till "Fern Five Random Factz" Anledning 1: Jag brukar kallas Fern av mina vänner. Anledning 2: Det liksom fem random fakta om mig. Anledning 3: Det var coolt. Tänken är att det ska göra bloggen mer underhållade och sedan är det ju en kul grej. Nu kör vi, hoppas det uppskattas.
 
Fact 1: Jag är tyvärr inte ett fan av skolmaten. Det gilder ner i magen, men apelsindränkt fisk som smakar tvål är faktiskt inte min favoriträtt.. Älskar mat i vanliga fall men jag och skolmaten har inte riktigt funnit varandra.
Annars gillar jag att testa nya maträtter och gillar det mesta.
Fact 2: Jag älskar musik. Kanske en orsak till varför jag går i musikklass? Vet inte riktigt och beskriva varför jag älskar det. Vet att det låter grymt tanigt att ba "jag älskar musik" men det är något som man kan lyssna på när man är glad, ledsen, arg. Vilken humör som helst faktiskt.
Fact 3: Jag är en random männsika. Med det menar jag att jag faktiskt kan va lite efterbliven och störd. Men det är alla människor enligt min åskit. För håll med om att det är sjukt mycket roligt med dåliga skämt än roliga skämt. Dom dåliga är så himla dåliga att det fan blir det roligaste som finns. Jag är faktiskt glad över att ha en liten speciel hjärna med rosa ponnysar och taninga skämt, det gör mina vardagar lite roligare.
Fact 4: Jag dricker smoothies och äter pannkakor väldigt ofta. Det beror på att jag älskar glass och frukt. Min familj lagar också av någon mystisk anledning pannkakor lite då och då.
Fact 5: Min mamma och pappa åker till Central Amerika idag.

sadface

Yes. Onsdag skulle göra franska glosor idag, men jag glömde bort det och orkar inte. Istället har jag tagit en rolig dagens outfit med bara ett ben. Gått runt bar fota och viftat på tårna. Sett på massa makeup tutorials på youtube. Fixat lite inför imorgon, med gympa kläder mm. Men sedan har jag faktiskt gjort min so redovisning och räknat tre tal i matteboken, jag är så dukig. Synd att jag glömde franskan dock. Får görat imorgon bitti. Åh sämst, vill inte stiga upp klockan sju med tuppen. Sadface.

But none like you

Hola, har inte hänt så mycket på senaste. Skolan har ju dragit igång och då kommer det en massa plugg. Har köpt nya mjukis kläder och det måste va det bästa plaggen. Så himla gosigt det är alltså. Igår var jag med Agnes, Nike, Daniel och Johan. Vi såg på film och käkade glass, lovely. Nu ska jag fika lite och kika på gossip girl. God natt!

edit: sliten krigare.

You get this kinda rush.

Jajamensan vecka 6 har jag svenska nationella. Taggat? Nja, kan tala om för er att jag är helt sjukt nervös. Fick på tal om nationella veta idag att vi kommer ha biologi på no:n vilket känns som en stor lättnad! Om man ska kunna något av biologi, kemi och fysik utantill väljer jag biologi alla gånger! Just nu sitter jag ner bäddad i sängen med datorn och bara lyssnar på musik och läser lite bloggar.. hur hamnade jag här? Hade planer på att göra på lite läxor. Men icket det idag då! Lol, sov gott och dö inte av skolan!

we forgot to love the most important things

Bättre sent än aldrig! Här kommer bilder på lite julklappar jag fick "förra" året. Bild ett: Presentkort H&M, 1500kr, jättefin dagbok/ritbok, halsband, mascara, sims 3 djurliv och sedan på kortet står det att jag fått två privata ridlektioner. Bild två: Jag och mina vänner köpte alla varsin present för runt 50kr och sedan bytte vi genom att lotta ut en present till alla. Jag en parfym av Julia! En body lotion som luktar himmelskt gott. Bild tre: Ett linne från Carlings. Bild fyra: Shorts som jag tänkte köpa på Bikbok i sommras när vi var i Sth, men då var dom slut sålda. Nu fanns dom dock i Umeå igen, toppen! Sedan fick jag också: En skjorta, en gosig tjocktröja, ett pyjamas set, en sportväska (som är väldigt praktisk när man ska sova över någonstans!), svarta enkla jeans och lite andra små grejer. Andledningen till att jag inte fotat allt är att det inte blev några bra bilder och några plagg är i tvätten.
Jag hade en riktigt mysig jul med familjen och släkt. Jag tycker att de är det som är det viktigast med julen. Att vara med familjen och umgås, spela spel, äta god mat, se film, gå ut på promendar och åka skrana. Sedan  tycker jag såklart att det är roligt att få och byta presenter. Men jag tycker inte att man ska glömma bort det där härliga med att bara få spendera tid med familjen. Tänk bara på stunderna precis innan kalla anka börjar eller när man bara går och väntar på att tomten ska komma så att man får öppna presenterna. Det är dom stunderna jag gillar bäst. Jag blir liksom alldeles sprallig och glad. Sedan när det är över då känns det inte lika roligt längre. Det är just innan allting har hänt, när alla är så glada av sig. Det är då jag njuter mest av julen. Imorgon är det skola igen och det har varit grymt skönt med lov. Kunnat ta det lungt och umgås med vänner. Men nu blickar vi framåt - fjärde mars är det ju sportlov!

I choose to be happy

Imorgon är sista dagen av detta jullov. Vet inte riktigt än hur jag känner inför skolan, nationela prov mm. Men jag får helt enkelt ta det som det kommer. Ska se till att hålla uppe mina betyg, undvika att vara sjuk och förkyld, hålla stressen nere. Idag har jag mest vandrat runt i pyjamas och mys kläder. Klockan fyra kom jag på att jag hade träning vart väldigt glad. Bytte om och åkte iväg på årets första cheerleading träning! Nu ska jag ta och göra mig i ordning, städa ordning lite på mitt rum och sedan kolla ett avsnitt av vampire diaries innan jag går och lägger mig.

You're gonna have to keep it

Har lagat middag och gjort en tårta ikväll med mina franska kompisar. Gud nu har jag verkligen jätteont i magen, gott vare dock! Vi har dansat just dance 4 hela kvällen också och där snackar vi underhållning. Bilderna ovan kommer från ett besök i Amandas stuga i Grämmers för några sommrar sedan. Åh jag saknar verkligen sommaren!

don't play dumb, play smart instead

Idag är jag glad och känner mig kalas fin i prickig blus och pärlhalsband. Nu ska jag snart äta middag och sedan drar jag till Julia, där ska jag byta julklappar med mina vänner. Ska bli mysigt det! Inatt ska jag sova hos Amanda också, man måste ju passa på att ha sleepovers nu innan skolan börjar. Usch och fy skola, taggar inte alls. Varför kan inte lovet vara en månad till? Det hemskaste är typ att jag inte gjort något alls. Typ sovit, spelat sims, sett filmer, serier osv. Haha, men det är bra nyttigt att göra ibland också!

why would i help you? you are a totally bitch.

Har ser ni min nya tattoo, var i helgen i mami som sagt och tittade förbi hos Mami Ink. Just kidding! Men skulle faktiskt vara fränt med bara en liten tatuering. Eller vad tycker ni? Hur som helst vänner, ritade lite och tog fram kameran och knäppte lite bilder bara för att förgylla eran dag! Hela min hand var faktiskt ritad på men tvättade bort det mesta och målade lite kludd vid lillfingret som ej snyns här. För att jag vet att det är jätteintressant att veta! Detta blev ett rätt så ironiskt och random inlägg. Men det är allt bra att ha ibland, puss och kram.

So fetch

Har precis ätit en god middag och nu ska jag fortsätta med lyxet. Ska se på serie gosa ner mig under täcket med tända ljus i mitt rum och dricka en drink med goda bär. So fetch, hah. Men vi ses latero, ha det bra!


what was the last words he told you

Plans changed man! Jag drog till Amanda där jag, Malin och Tea kollade film och myste. Vi såg först en hemskt sorglig film som utspelade sig under andra världskriget och sedan tittade vi på Pippi Långstrump på rymmen. Åh vi spolade fram och tillbaka när Tommy ramlar i sjön och skrattar världens roligaste skratt, asgarv gånger tusen. Nu ska jag iallafall ta och läsa bästa Harry Potter och sedan sova, dröm sött!


don't ever turn your back

Vaknade halv två idag. Tur är det ju att vi har lov en vecka till. Men ska försöka att inte somna allt för sent ikväll heller. Målade naglarna igår som ni ser på bilderna ovan. Var verkligen hur länge sedan som helst jag målade dom så kände att det var dags för lite färg. Nu ska jag duscha och hjälpa till med middagen. Ikväll ska jag fortsätta med att existera och typ se på serier resten av kvällen. Hahah, spännade det låter!

le nyårs middagen

Frida gjorde den jättegoda förrätten! Har faktiskt ingen aning om vad det heter, men ni ser ju på bilden.
Jag och Nora gjorde lasagne till varmrätt och den vart himla god!
Jag var i matkoma efteråt men gott var det iallafall! Sedan åt vi också den coola kladdkakan som Elin hade gjort. Innan vi gick ut för att kolla på fyrverkeriverna så drack vi en god glasdrink som Alva hade gjort. Här kommer lite bilder på det också.

how the brave new world arrives

Gott nytt år! Det känns verkligen helt sjukt att 2012 redan är över. Men jag är taggad på detta år, så det känns bra. Nu blir det nya tag och nu börjar man om. Jag firade hos Nike med ett grymt gäng vänner. Vi slog ihop en trerätters middag. Dansade till musiken med volymen på max. Gick till kolbäcksbron vid tolvslaget för att fira in tolvslaget. Dock var jag något besviken på årets mes fyrverkerier, men det var trevligt ändå för vi hade champange och tomtebloss!! På bilderna ovan ser ni mina enkla outfit för kvällen (yeah där lät jag cool) och elins supergoda och supercoola efterrätt.

RSS 2.0