ferns five random factz

Nu är det så att jag skaffat en ny kategori jag döpt till "Fern Five Random Factz" Anledning 1: Jag brukar kallas Fern av mina vänner. Anledning 2: Det liksom fem random fakta om mig. Anledning 3: Det var coolt. Tänken är att det ska göra bloggen mer underhållade och sedan är det ju en kul grej. Nu kör vi, hoppas det uppskattas.
 
Fact 1: Jag är tyvärr inte ett fan av skolmaten. Det gilder ner i magen, men apelsindränkt fisk som smakar tvål är faktiskt inte min favoriträtt.. Älskar mat i vanliga fall men jag och skolmaten har inte riktigt funnit varandra.
Annars gillar jag att testa nya maträtter och gillar det mesta.
Fact 2: Jag älskar musik. Kanske en orsak till varför jag går i musikklass? Vet inte riktigt och beskriva varför jag älskar det. Vet att det låter grymt tanigt att ba "jag älskar musik" men det är något som man kan lyssna på när man är glad, ledsen, arg. Vilken humör som helst faktiskt.
Fact 3: Jag är en random männsika. Med det menar jag att jag faktiskt kan va lite efterbliven och störd. Men det är alla människor enligt min åskit. För håll med om att det är sjukt mycket roligt med dåliga skämt än roliga skämt. Dom dåliga är så himla dåliga att det fan blir det roligaste som finns. Jag är faktiskt glad över att ha en liten speciel hjärna med rosa ponnysar och taninga skämt, det gör mina vardagar lite roligare.
Fact 4: Jag dricker smoothies och äter pannkakor väldigt ofta. Det beror på att jag älskar glass och frukt. Min familj lagar också av någon mystisk anledning pannkakor lite då och då.
Fact 5: Min mamma och pappa åker till Central Amerika idag.

Kommentarer

Lämna en kommentar om du vill/undrar över nåt:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0