keep calm and carry on

Hej, igår hade vi uppvsining med föreningen och det var hur kul som helst. Alla är verkligen jätteduktiga!! När jag väl kom hem runt sex där någon gång var jag helt slut eftersom vi jag varit på klassresa hela helgen också. Sedan har jag jobbat med mitt musikarbete både idag och igår så har inte riktigt haft tid att uppdatera mig. Idag var jag också iväg på sista lagkvällen med fighters och den sista lagkvällen ever för mig som jounior. Waah, tiden har gått fort! Imorgon är det dags för prov träning och på onsdag är det try out. Wish me luck! Nu ska jag ta och sova, vi hörs!

Suddenly I see

Nu har jag inte alls mycket kvar i skolan, vilket känns grymt skönt! Just nu sitter jag ute och solar, läser och käkar glass. Inte så anstängande faktiskt! Hahah. Trots att min låt som jag jobbat med på musiken i cirka 6 veckor försvann idag, är jag gla. Ikväll ska jag nämligen packa väskan och fara och handla godis bl.a. För imorgon åker ja och min kära klass iväg på klassresa. Vi ska till lyckebo där vi stannar över helgen för att käka go mat, bada badtunna, sedan hoppas jag på att få bada i sjön/havet/ån, jamma vid en brasa på kvällarna och såklart bara umgås med varandra. Jag tänker verkligen ta vara på de här sista veckorna med min goa klass!!


White lips, pale face

Åh, 20 dagar kvar till sommarlov nu kan man ju börja nedräkningen. Haha fast det började jag med för länge sedan, som ni kanske märkt så längtar jag kolosalt mycket efter sommarlov. Finns inget bättre än ett lov utan plugg, sol, vänner och sommar. Ska verkligen försöka syssel sätta mig i sommar, hänga med kompisar, spontana roadtrips, bada, sola och gud vet vad. Men som sagt, om 20 dagar då blir jag lyckligare.

Early-sunny-sunday-morning

Åh det är så himla bra väder, att det nästan är för bra för att vara sant. Igår hade jag en jättebra dag/kväll. Och det känns som om vi vandrade runt på stan i typ en vecka. Hah låter jättekonstigt det där, men kvällen var hur lång som helst. #summer #may


the hairdo

Efter skolan idag åkte jag nästan dirket iväg till min firsör, där satt jag i säkert 4 timmar & färgade, slingade och klippte. Helt klart värt det, nu är jag blondare och utväxten är borta! Blir najs nu till sommaren också, solen kommer göra sitt och så när jag blir brunare till hyn blir det nog great mate. Men nu är klockan mycket, måste ta och sova nu. Tänkte bra slänga in ett snabbt inlägg med dessa bilder, vad tycker ni? Hiss eller diss, lol känner mig som värsta partybloggarn. Men det är lungt de är jag. Peace outta!

you said so, right?

Igår efter när jag kom hem efter skolan satte jag mig och pluggade lite matte i solen. Riktigt härligt var det ändå, skärde upp lite vattenmelon också, stört gott. Fick inte så jättemycket gjort men bättre än inget iallafall, idag har vi som sagt matte nationella d-delen och jag får helt enkelt bara göra mitt bästa. Kände att jag inte orkade plugga så mycket till det. Förhoppnings vis ska det väl gå bra ändå. Efter skolan tar ju bussen in till stan för att möta upp mamma, för att sedan driket åka till frisören! Ska bli sjukt skönt att få klippa bort allt slitet och få det fräscht. Vi hörs senare!

gravity pulls me out to space

 Längtar längtar verkligen efter sommarlov. Är så glad över att det äntligen börjar bli varmare utomhus och på fredag har jag hört att det ska bli hela 20 plusgrader, åh vad härligt! Imorgon skriver jag mitt sista nationella, hoppas det går vägen. Då är jag allt bra nöjd! Nu ska jag ta och sova, det är mitt sätt att ladda upp inför detta. Go natt!

wednesday

image 

How did I read the stars so wrong

Tröja - second hand Jeans - Cheap Monday Skor - låga gula converse (tillfälliga skor på bilden)
 
Har duschat, städat lite på rummet och ju nu håller jag på att fixa kvällsfika. Nu hade jag bara tänkt gosa ner mig under täckert och kolla på Awkward, har precis börjat kolla på den serien faktiskt och den är grym! Trots spöregnet idag tvingade jag mig ut för att ta dessa bilder. Haha, såg iallafall ut så där idag. Fast jag hade dock inte de där skorna, tack och lov! Hade inte varit så kul att cykla hem från stan med dessa när det regnade. Anyway, nu ska jag kolla serier vi hörs.

Time to start over

På idrotten styrde jag och mina cheerleading vänner upp en träning istället för att spela brännboll. Åh så kul det var! Vi körde hopp och byggde lite enkelt. Jag testade på att vara topp, vilket var lite nervös - men måste säga att det var stört kul när man klarade av det! Efter skoldagen cyklade jag in till stan med ett gäng brudar. Vi gick ett tag och fixade lite ärenden, sedan åkte några hem men jag och Frida gick till Wayne's för att käka middag där vi mötte upp Amanda och Isabel! Var riktigt trevligt och kände att jag lätt var värd en middag på stan efter att klarat mig igenom två prov idag på skolan. Som för övrigt gick rätt bra faktiskt! Nu har jag precis kommit hem från träningen och ska hoppa in i duschen alldeles strax. Kände bara för att skriva av mig lite, later!


i don't get it im not drunk

Tröja - kappahl Jeans - Cubus Halsband - Gina tricot
 

we don't have any religion

Imorgon ska jag kunna 78 frågor om samhällsekonomi och skriva ett prov med 12 frågor, kan tala om för er att det inte känns särskilt värt. Sedan har vi ett teknik test, där vi ska utvärdera arbetet (skapat/designat ett miljövänligt soprum i grupper) vi jobbat med i x antal veckor nu. Idag hade jag också matte nationella tal delen, det var inte alls så svårt som jag förväntat mig att det skulle va. Så det känns skönt att vara klar med det, nu på torsdag har vi också c-delen på matte nationella och känner egentligen ingen press. Det får gå som det går helt enkelt! Har iallafall pluggat, kollat lite serier idag. När jag kom hem från skolan sket jag i att äta något bra eller nyttigt till mellis, åt upp resten av mig glass från i helgen - oh heaven is the place on earth. Skämtåsido. Har iallafall rätt så grymma planer inför helgen, födelsedagsfirande hos sanny, kulturnatta, ska träffa kompisar och njuta av att snart är det banne mig sommarlov. Livet är ändå rätt så bra just nu, om man bortser från allt plugg. Lovelife♥
 

so we're back on track

Vi lekte the A team på valborg, ganska så badass med skinnjackor och svarta luvor va? Bilderna är tagna av Malin! Idag har jag pysslat lite små städat i lådor och sånt på mitt rum, mest för att undvik allt plugg tror jag. Haha, sån är jag alltid. Så fort jag måste plugga blir allt annat mycket roligare. Men sedan satt jag faktiskt några timmar och pluggade lite so, im a good girl too. Lol, anyway har matte nationella tal imorgon och kommer oförberedd och hoppas på det bäst. Ska ta och sova nu, lär behöva min sömn inför morgondagen.

let's play hide and seek

Skjorta - Monki Jeans - Nollnitti/Cheap Monday Linne - Carlings Skor - 59:an/Dr.Martens
 
Efter att ha suttit och pluggat ett tag märkte jag hur otroligt trött jag faktiskt var. Så jag sommnade faktiskt i soffan och sov ända fram tills klockan sex då mamma väkte mig och sa att det var middag. Var verkligen hur trött och grinig som helst, men nu när jag fått i mig lite mat mår jag faktiskt mycket bättre. Dock känner jag mig inte på topp och nu när jag tog dessa bilder märkte jag hur blek jag är atm (random), sedan känner jag mig fortfarande trött så risken finns att det inte blir någon träning nu ikväll, but will se about that. Ska iallafall ta och lägga undan lite kläder som ligger lite huller om buller i mitt rum, sedan får vi se om jag finner någon ork.
 
Btw, visst har ni märkt att jag lagt upp en del outfits bilder nu på senaste - gillas det?

samhälls plugg

Ska sitta och läsa igenom och plugga massa samhällsekonomi nu, på tisdag har vi nämligen so prov och har verkligen inte pluggat något alls. Dags att ta tag i det nu känner jag. Teori lektion i morse på ridningen, min ridlärare red och instruerade samtidigt som hon kommenterade saker man kan tänka på och så. Hon är verkligen grym duktig så det var kul och se samtidigt som man lärde sig massor. Ikväll ska jag troligtvis ge mig ut och springa eller träna hemma, känner verkligen att det behövs. Men nu ska jag ta tag i plugget, vi hörs!

No, not even bullets can stop me now

Cosying it up, nemen har iallafall precis bäddat sängen och fixat lite gott fika. Så nu kan jag ta och berätta lite om de senaste dygnet. Igår tog ja det som sagt mest lugnt kollade film också, sedan åkte jag med familjen på middag hos mormor och morfar. Det var riktigt mysigt och vi åt grillat till middag vilket var väldigt gott. Vid halv nio började vi rulla in mot stan och vid halv tio åkte jag till Julia för att sova över där med ett gäng sköna brudar. Kvällen var väldigt trevlig och jag sov väldigt gott, haha sommnade typ först av alla var helt slut. Imorse sov vi till elva-tolv och runt halv två sat vi och käkade frulle. Resten av dagen har jag och Juls sett på cheerleading RM, åh så jäkla grymma fury är! Var helt ärligt jättenervös när vi satt och kollade på deras nummer och Julia grät när det var klart, haha hjärtesnöret. Nu är det snart dags för try out och ska verkligen tagga till, skulle vara så himla roligt att komma med i ett tävlings lag till hösten!

you told me you would always be there, no matter what

Från arkivet. Idag är vi lediga eftersom att det är kristi himmelsfärd lov och det var verkligen hur skönt som helst att sova ut i morse. Steg upp någon gång efter elva och fixade frukost. Sedan började jag kolla på filmen "Inkheart" som är baserad på bokserien bläckhjärta som är skriven av Cornelia Funke. Jag har alltid älskat böckerna och pappa läste dem för mig när jag var liten så får verkligen flashbacks nu när jag ser filmen. Dock går det verkligen inte att jämnföra filmen med böckerna eftersom de är hundra gånger bättre. Nästan som två helt olika historier, men fortfarande det är kul att se den. Jag såg den faktiskt på bio 2008 med pappa och vi hade jättehöga förväntningar och kommer ihåg att jag var så besviken efteråt.  Men nu tog jag en paus från filmen eftersom att jag var tvungen att äta lunch och tänker att det är lika bra att ta tag i livet och städa rummet nu. Då kan jag bädda sängen, göra mysigt, kanske tända lite ljus och sedan titta klart på filmen!

just wait

Tog lite bilder idag i det fina vädret. Och jag frös faktiskt inte ett dugg när jag tog dessa bilder! Man känner verkligen att sommaren är på G. Hade iallafall på mig min nya tröja idag som ni ser på bilderna. Nä nu ska jag sätta mig på cykeln mot ica, ikväll blir det grillkväll med mina tjejor, fira långhelgen ni vet! Kram

i'm not gonna waste my time

Tjo bree. Kom hem från skolan för ungefär en halv timme sedan och fixade nyss en god smoothie, vi hade nämligen färsk mango hemma så jag hade i det och walla det var hur gott som helst. Nu ska jag ta på mig löpar skorna och glajerna och dra mig ut på en powerwalk med Tea i det fina vädret. Gäller att ta vara på solen när den väl är framme!

everlasting thunder breaker

 
Hola, igår åkte jag in till stan med ett gäng sköna människor. Vi gick runt och kollade i affärer och köpte mjukglass på torget. Vädret var verkligen på topp och känns så härligt att det äntligen börjar bli varmare ute. Köpte iallafall en snygg tisha/linne från gina och två par earrings från le bikbok. Nöjd nöjd. Jag tänker nämligen match ett par av örhängena till min balklänning. Mycket snack om balen här nu, men tycker faktiskt att det ska bli riktigt kul. Vissa tycker ju att balen är skit tråkig och inget speciellt alls, medans andra kör "all in" med värsta klänningen. Och jag tycker man får göra precis som man vill. Men jag tror verkligen att det blir vad man gör det till!

klickat hem en order

Har precis beställt hem min balklänning. Olala so fab! Tror iallafall att det blir riktigt bra, annars hittade jag en supersnygg jumpsuit som får bli reserv om klänningen inte sitter som den ska. Alla storlekar var nämligen slutsålda i vitt, förutom en i L och idag när jag var på stan prövade jag den i grön i storlek L och den sätt ändå helt okej. Så den är alltså väldigt liten i storleken vanligt vis brukar jag nämligen ha S, men det blir säkert bra ändå. Klickade också hem en jättesöt topp som jag förmodligen ska ha på skolavslutningen! Kram

between the lines

Hej! Har nästan inte bloggat något alls denna helg utan har istället lagt nästan all tid på att plugga. För idag hade vi första matte nationella delen, jag tycker ändå att det kändes helt ok. Jag får helt enkelt hoppas på det bästa! Resten av helgen har jag umgåts med kompisar och i lördags käkade jag grillat. Åh så jäkulst gott det är, längtar till sena sommarkvällar när man kan grilla vid älven. Helt galet nog är det bara 35 dagar kvar till sommarlov, så himla taggat. Nu tänkte jag vissa lite pics från när vi åt grillat i helgen, enjoy.

mmmh, thats feels yummy in my tummy

Mmmhmh, detta sitter bra i magen alltså. Det är äntligen fredag, har inga planer för helgen men ska försöka njuta så mycket jag kan iallafall och plugga såklart. Men just nu lägger jag ej fokus på det. Ska ba le och vinka åt matteboken. Nu ska jag sätta igång med att göra american cookies för att det blir det perfekta sättet att fria helgen. Vi hörs buddies.

They made a gansta out of me

Skolless, trött och hungrig var jag idag i skolan. Ganska dålig kombo det där, men jag överlevde iafa. Kom precis hem från teatern och har bäst mig för att barata det lungt och se på film. Orkar ändå inte plugga. Hareee


Söt kattvideo

Pratar på om dagen och hur frustrerande det är att inte vet om man ska kolla på sig själv eller i kameran. xoxo lovers


måste ta mig i kragen

Honestly, nu måste jag faktiskt ta vare på denna lediga dag. Det ända värda jag gjort idag är typ duschat, ätit mat. Så nu måste jag verkligen ta och göra något vettigt här. Ska ta och dricka upp min goda milkshake, stänga av datorn och plugg inför matte nationella nästa vecka. Bra där emma, bra. Nu gör jag framsteg!

Valborg #yolo

Ja då var det första maj gott folk. Här kommer en film från gårdagen, hade en jättetrevlig kväll!


RSS 2.0