schysst

Ibland önskar jag att jag var någon annan. Att jag kunde ändra på mig och bli bättre på något sätt. Ofta tänker jag att jag gör en massa fel, säger massa fel. Och då undrar jag så klart kan man säga fel? Ja det kan man, ibland kan man säga fel, riktigt fel. Jag tycker inte de borde räknas till ett fel om man efteråt är medveten om ens fel. För är man som jag som säger först och tänker sen blir det jobbigt med för mycket fel ibland.

get togheter get joyful it's a pretty mind

Fantastiska malin står för bilderna. Kanske glömde bort att nämna det, men i lördags var jag på en sushikväll och det var mkt mkt trevligt och nice. Gör gärna om det snart igen!! För i övrigt är det tisdag och snart åker jag väl till skolan, blir väl nice jag gillar skolan! Ibland.
 

carpe diem

love u sis

vet vad som är rätt och fel men ibland kan jag inte få ut det

Hejhej läget, själv gör jag inte så mkt. Okej varför så underlig början på detta inlägg. Idag har det varit måndag och min lillasyster har fyllt år. Har lyckats glömma mitt busskort vilket resulterade i en promnad hem. Det gjorde mig dock inget ont, vädret är på topp just nu och jag som alla andra umebor njuter av varje sekund. Imorgon skriver jag mitt första nationella för i år och känner ingen direkt oro för det, då jag knappt vetat om det. Tiden går så himlarns fort att det nästan är läskigt. Förra veckan började jag ettan, igår satt vi sf parken och hade en mysig lära känna feeling. Livet va enkelt och så skört. Haha, det där lät som en början på en roman - vilket det är den släpps imrogon. "The story of my life - Emma the writer from the North" Plz read it and then comment thoughts below. Okej nu ska jag ta och varva ner, första basta lite, ta en dusch, rensa tankar och sedan försöka prioritera sömn. Någon jag varit dålig på den senaste veckan, det senaste månaderna, det senaste livet. Okej vi ses.
 

broke

 
Resan till Amandas stuga som börjat bli lite av en tradition är nog en av de stunderna på året jag tycker om som bäst. Otroligt duktiga Malin har klippt ihop filmer om varje lilla trip och man får såna ofantliga sommar- och nostalgikänslor av att titta på dom. Fyfarao vad man saknar detta.

it's a addiction

 

w/15

Igår kväll när jag kom hem från en riktigt trevlig sushikväll fick jag ett ryck och började redigera bilderna från projektveckan. Som jag borde tagit tag i för länge sedan, men har helt enkelt inte blivit av. Dessa bilder är från första genomdraget och har cirka tre hundra resterande bilder som ska omfromateras och redigeras. Det är en större process en vad man tror och tar tid. Laddade iallafall upp några i ett album på fb igår så man har ett för gamla minnens skulle, kul att kolla tillbaka på i trean liksom! Tråkigt dock att fb verkligen inte ger bilderna rättvisa, lätt det sämsta med fb. Dock är fb ganska sämst i allmänhet, men ändå. Nu ska jag cykla in till stan, pga min lilla syster fyller nämligen tvåsiffrigt imorgon och jag har inte köpt än present ännu. 10 år!! Det är helt galet vad snabbt tiden går ändå. 
 
 
 

hoppas du förstår

Man skulle kunna säga att jag är i behov av en klapp på axeln eller bara något annat som hjälper till att hålla modet upp. Har varit hemma från skolan i två dagarna nu pga yrsel och allmän förkylning. Mår mycket bättre idag så ser inte träningen ikväll som ett hinder och eftersom jag bestämt mig för att ta mig till skolan imorgon. Känns som alltid lika jobbigt att kastats ut den stressiga vardagen efter ett lov. Måste ta mig något och äta nu - är hungrig men har ingen särskild aptit och de har varit så de senaste dagarna så nu får jag ta och skärpa mig.
 

Ja

Mår inte helt topp just nu. Sedan i fredags/lördags har jag haft ont i halsen och kännt mig ganska hängig ändå. Tror att det är efter Projektveckan som jag fått någon typ av förkylning. Det tar ändå på kroppen att liksom vara alert och prestera så intensivt. Inte en klockren förklaring de där, men såhär ligger de iafa till. Vill jättegärna ta tag i min träning nu under lovet. Men verkar som det får vänta nu ett tag. Har iallafall nyligen vaknat och känner att jag inte orkar stressa upp mig eller så, utan försöka vila och ba ta det lungt. Efter frukosten vill ja gärna ut på en promenad men vi får se i vilket tillstånd jag är i. Orkar inte me sånt här, får jätteont i öronen ibland när ja e ute pga de blåser typ:/:/ alltså sad life 
första videobloggen everybody

 
Japp, har egentligen inte så mycket mer att säga än hoppas detta gillas. Tyckte det var himla kul ändå.

call it magic

Idag drog projektveckan igång och dagen i sig var rätt seg faktsikt. Vi körde igenom allt på morgonen för att senare på eftermiddagen ha en soundcheck i Valhalla. Så med all väntad osv idag var dagen ganska dryg, men hade ändå ganska kul idag! Imorgon blir det ännu mera skoj dock, då kör vi genomdrag av allt med övergångar och förhoppningsvis bildmaterialet. Just nu håller jag på att ladda upp min videoblogg, stay tunned guys.

colosseum'

Bilderna är från tidigare i veckan. Strax kommer amanda hit och då är planen att ta sig till Ica och handla något trevligt. För att senare ikväll troligen se på chickflicks eller något annat eller kanske ingen film alls vi får se helt enkelt. Mat är det viktigaste ändå <3333.

yeappps

Hade träning tillsammans med Fury idag mellan 12-15 och de var mycket kult! Vi satte ihop värsta snygg pyramiden tillsammans med A-Frame och allt!! Waowww. När jag kom hem duschade jag och fixade panncakes lunch/middag - vilket jag åt för kanske en timme sedan, så är verkligen inte sugen på middag nu. Ikväll ska jag bara chilla. Till veckan väntar projektet, så det är de ända jag behöver fokusera på just nu. Efter lovet väntar inlämmingar, tal och sedan massa Np. Men det är långt kvar, så nu tar vi och njuter av detta.

Lörre


Ikväll vare premiären av grubberevyn, mycket bra föreställning må jag säga! Och dansarna var verkligen så duktiga, allt annat va så klart himla bra de med. Men blev bara väldigt positivt överraskad av just dansarna.. Hehe. Kvällen slutade med "monsters university" sämst film... Hah nemen den är väl mysig. Somnade iafa och de va lätt kvällens bästa:-) okej nu spårar detta inlägg med nässmilysar till och med ska ta och tacka för mig och signa out för idag, ses

I've gott 99 problems but
Hallå people. Idag har faktiskt varit en väldigt bra dag. Har typ skrivit klart en inlämning tills imorgon, sedan har jag en liten redovisning innan jag får gå på helg igen. Efter skolan drog jag inte till stan mötte upp Agnes på subway. Sedan gick vi på bio klockan 17.00 alltså klockan fem (ganska lol ändå haha) med Johan och Daniel. Vi såg captian america 2, kommer inte ihåg hela filmtiteln tyvärr. Men den var riktigt bra faktiskt!! Jag älskar typ alla dessa marvel, avengers, wolvorine, thor osv filmer - they are totally cute. Nemen efter detta blev jag upphämtad i stan för att fara på träning. Hade en jättebra träning som jag personligen fick ut mycket av. Kändes som att alla utvecklades väldigt mycket av den faktiskt. 56 dagar kvar tills RM, vilket gör mig både supertaggad och supernervös. Men känner mig på något sätt ändå lugn i själen inför detta, vilket kanske låter lite underligt och filosofiskt. Men vet liksom inte hur jag på ett annat sätt kan beskriva det. För jag känner mig så väldigt trygg och säker med vårt lag. Eftersom att när det väl kommer till kritan lägger alla in högsta växeln och ger 110%. Det bevisade vi bara idag när vi körde slut dansen säkert 15 gånger om och fortfarande hade ett leende på läpparna i slutet.

sommaren 2007

Redigerade lite bilder i från 2007 när jag och Amanda gjorde en bland de första fotograferingarna ever. Älskar verkligen att kolla tillbaka på gamla bilder så mycket fina minnen ändå. Det är även så här i efterhand men ser hur mcyket bättre bilderna blir när de är konverterade och bra redigerade.

RSS 2.0