Det vore ju kulSitter och äter middag i min ensamhet pga ingen hemma:( lite sad ändå, men such is life. Bör iallafall ta tag i mina studier nu snart ligger efter ett par sidor i matten. Har faktiskt inte fått något vettigt gjort sedan jag kom hem från skolan om jag ska vara ärlig. Men har haft så fruktansvärt ont i magen så vet knappt vart jag ska ta vägen, FakkFakkLajf. Mitt i detta dilemma tror jag att jag slagits av vad mitt drömjobb är och vad jag vill när jag blir stor. Wow factor på den. Men tror jag helst håller det för mig själv tills det blir verkligt.

Just chillinBloody hell this is a good sunday.

senaste inköpen

Skor 499:- Dna, dock köpta på rea så 270riksdaler fick jag dem för! Kap
Skjorta 199:- Stadium, hade presentkort där så satt inte helt fel de alltså.

Behöver en reload nu innan jag går underÄr less på att va så här svag, ibland undrar jag om allt är en inbillning att jag gör mig själv till ett offer. Antar att jag har väldigt höga krav på mig själv när jag får ångest när jag inte kan prestera och levera fullt ut som jag annars alltid gör. Det är egentligen inget jag borde ta åt mig av men det är klart man påverkas av andra och deras åsiker, men mest av allt tror jag att det är rösterna i mitt huvud som gör att jag ibland inte orkar med något alls.

fruktsallad

Vad jag ser som det lättaste sättet att bli frisk från en förkyldning är att vila och äta bra. Man måste ta hand om sig själv helt enkelt. Jag brukar ofta även ta ett bad, bubbelbad oftast och sedan tända lite ljus bara för att liksom "set the mode". Om man inte har någon huvudvärk eller något annat irriterande kan man även se någon serie eller läsa någon bok. Klart att man kan göra de trots huvudvärk, men då skulle jag faktiskt rekommendera att man lyssnar på en ljudbok eller sover typ. En annan sak man kan göra när man är sjuk är att plugga så man ligger i fas med skolan, men jag brukar nästan aldrig orka göra detta när jag är sjuk. Känner mig som värsta tipsarn, men lite råd kan väl aldrig skada och det här är vad jag brukar göra om dagarna när jag är sjuk.

en parantes eller något

Har sitter jag med full cover fondation pga jag tänkte jag skulle spela en video när jag sminkar mig, ni vet sånna där inspos videos man ser på youtube. Tyvärr dog min mobil och jag satt och pratade om hur jag tycker man lättast applicerar bronzer bland annat. Haha faceplamen när jag insåg att det inte filmats. Anyhow, tänkte iallafall dela med mig av att jag funderar på att börja med los youtube videos! Som jag skrev för någon vecka sedan så har jag beställt hem en ny systemkamera och att denna även innehavar en filmfunktion, så najs!! Jag är verkligen supertaggad på detta och om det nu skulle bli så att jag blir aktiv på ett youtube konto länkas såklart videosarna här, men tänkte bara dela med mig av denna lilla nyhet/idé. Nu ska jag lägga mig och sova i soffan vi ses.
http://img.gfx.no/958/958279/i_958279.540x442.jpg
Detta är den episka kameran som är påväg hem till mooooii. Länk
 

jag vill inte

Jo, var hemma från skolan igår pga av feber på natten och riktigt oskön förkyldning. Stannade även hemma idag, mår liksom inte så där hundraprocentigt atm. Suckything. Försöker iallafall friska till mig så gott det går. Det värsta med att va förkyld (enligt mig) är att man inte känner någon smak på maten och att det gör ont när man sväljer typ. Haha, det är ärligt det som är mest painful för jag älskar ju mat!! Har knappt fått i mig något idag. Men ska ta och skära upp lite frukt nu - det är ju alltid bra att apelsiner, mango, äpplen, osv när man är sjuk så man får en liten c-vitaminkick!!

Låtar man bara blir glad av
vi fortsätter alltid framåt

Helg var verkligen så skönt. Och om tre veckor får man sportlov i en hel vecka, wow längtar. Igår umgicks jag med lite människor och ikväll ser ut att bli en relativt lugn kväll ändå. Skönt, känner mig inte helt hundra haha. Imorgon har jag träning och sedan måste jag plugga till veckans prov och göra andra inlämmningar. Plugg, sova, träna, rutin osv. Allt fortsätter att rulla på likadant, skulle så gärna vilja att det hände något. Göra någon lite mer spontan grej och leva lite. I sommar ser jag fram i mot att åka på någon roadtrip, att bussluffa, att tälta (måste bara få mina buddies lika taggad på jag på det..hah), att ha massa najsiga grillkvällar, att solen aldrig går ner, att cykla på asfalterade gator (!!!!!) och känslan av att man inte har några egentliga krav - känna sig fri.

I'm gonna be a optimist if I can


Idag har varit en både bra och dålig dag. Har i stort sätt gått runt och varit ganska pist på i princip allt hela dagen och har egentligen ingen bra anledning till varför de varit så. Men det har nog dock gått lite upp och ner för när jag tänker efter har jag ändå haft en ganska kul dag. Såg treornas projekt once again och jag är helt amazed. När jag kom hem från skolan gjorde jag typ inget samt pluggade lite matte. Efter middagen drog jag på träning och som alltid fick det mig på topp humör. Dessutom hade jag en riktigt bra träning fick massa hjälpa med mina rondater och fick till en som kändes som ett litet klick i huvudet!! Så härlig känsla! Nu vet jag liksom vad jag ska sträva efter. Och de andra blev faktiskt inte så dumma de heller. I slutet av träningen bjussade myorna på geléhjärtan såhär till alla hjärtansdag vilket var väldigt cute. Nu ska jag duscha och sova vi zeeez

 
 
 

Hysteri
Tre bilder som kan beskriva min dag. Först så hade jag ensemble imorse och just nu håller vi på att spela folkmusik. Nästa helg ska vi nämligen medverka i Umeåfolk vilket säkert blir kult. I slutet av skoldagen såg jag treornas projekt och dom var riktigt duktiga, gillar idén bakom själva föreställningen också när de tolkar de fyra elementen. Sedan har mina sockar färgat av sig pga att jag haft nya skor idag, så de är ju en smått sad men en världslig sak.

folk som himlar med ögonen

Bilder från helgens tävling.

Idag är det onsdag vilket betyder att jag börjar 09.35 - gud vad skönt. På fredag har jag matteprov som ska göras bort och efter det tar jag äntligen helg! Jag har typ inget jag längtar till för tillfället utan lever för helgerna. Samtidigt är skolan kul ibland, men den suger verkligen all kraft ur en. På tisdagar exempelvis när jag har franska en timme och trettio minuter sista lektionen, när man väl kommer hem där vid fem är man så död. Sedan åker jag på träning klockan halv sju också. Men det är klart man tar sig igenom det. Nu ska jag iallafall alldeles strax bege mig mot skolan, vi hörs.

how it feels good

 
Great time!
HAPPINESS HIT HER LIKE A BULLET IN THE BACK
2012
I juni åker jag till Kreta.
FUCK YEAH CUTE WISHES | via Tumblr
Make a wish or make it happen..♥
i'm wide awake, it's morning
milkbottles
I september åker jag till Italien.
 
...och det känns himla bra alltså!! Har verkligen längtat efter att åka utomlands och det var ett tag sedan faktiskt. Resan till Kreta spontan bokades här om veckan och det var egentligen meningen att jag inte skulle få reda på något pga att vi åker dagen före min födelsedag faktiskt. Sedan åker vi nästan hela släkten på pappas sida ner till Italien, Rom och något annat ställe nu i september. Dat shit cray, nemen blir underbart verkligen att få komma till varmare och exotiskare platser.
 

ett riktigt inlägg

Var ett bra tag sedan jag satte mig ner och skrev ett sånt här "riktigt" inlägg. Har gjort några uppdateringar då och då nu de senaste månaderna. Lite mobilbilder och text för att vissa att jag lever. Sanningen är att jag egentligen har nog har tiden att blogg ambitöst men har inte känt att jag velat det mest. Jag stannade hemma från skolan idag pga. huvudvärk och lätt förkylning, pga. riktigt dålig sömn inatt och pga. tävling nu på söndag så kände att det var mer passande att sova in lite längre imorse och ta hand om mig själv. Hade fasiken aldrig i hela mitt liv pallat att sitta på musikteorin klockan 08.25, fanns inte på kartan. Så imorse pallrade jag mig ur sängen efter tio och fixade en ganska nice frukost som jag passade på att fota. Kollar jag igenom mitt bildarkiv på datorn är cirka 90% bilder på mat. Hahah, och då har jag kanske publicerat 5% av det här på bloggen. JAaag vill så gärna fota mer! Fota människor, fota vardag, ta massa coola självporträtt och ha värsta fotosession och bara gå löss. Klick,klick, klick skulle det låta. Men jag vet inte varför det aldrig blir av? Lathet, brist på tid och kreativitet? Hur som helst tror jag att jag äntligen tänker beställa hem en ny kamera idag och sedan tänker jag börja fota mer ska ni se. Ny kamera = ny motivation? Lite så tänker jag faktiskt. Sedan fick jag någon litet ryck i hjärnan denna grå måndag och ändrade min design. Hoppas den gillas.

Texas chains
RSS 2.0