10.44


Sovmorgon. 

Kanske om ett tag


Vad har hänt senast. Jo i torsdags var det öppethus på midde, och vi ettor spelade i caffan kultkult. Igår (fredag) hade jag en slö dag. Vilket behövdes alla gånger om. Vaknade vid elva, gjorde absolut inget alls fram till vid halv tolv då jag började fixa panncakes och vid tolv där någon gång kom Tea. Åt pannkisar, pratade om livet. Simple, Classy. Hursom helst, Amanda och Sanny kom också efter ett tag. Vi bestämde oss alltså för att dra till Ica och köpa hårfärg. Och nu sitter jag här och skriver detta som brunett. Wow livet e crazy ibland, men det känns bra. Alltid kul att pröva något nytt, men än så länge är jag nöjd! Klart att det känns ovant just nu, men jag vänjer mig nog snart. Jag är inte den ända som är ovan i att se mig mörkhårig, varenda gång jag går förbi min bror måste han säga "Du har brunt hår" hahah. Men det är i och för sig bra!! Då påminns jag ju om jag skulle glömma bort det :P Nu - ta tag i plugg.

svart på vitt

 
En fin bild på finaste Frida!! Hittade precis denna i ett utkast och kände bara wow, världen måste få se denna. Tog den i sommras om jag minns fel? kanske förra? Aa, kommer inte ihåg.. Var iallafall en varm sommardag och jag, frida och elin åt tacos på elins baksida och mot kvällen åkte vi vidare till juliaparken för att ha parkhäng med fina vänner. åååh, det är just sånt här som får mig att sakna sommar så där onödigt mycket. Försöker alltid ta vare på alla årstider och sola, bada om sommrarna & dricka varmchocklad, gå promenader, åka slalom på vintern. Men det resulterar oftast i att jag gör något helt annat än vad jag "borde" göra, det är svårt att ta vara och uppskatta de man har när man väl har det tycker jag. Mycket lättare att se tillbaka och tänka "åh då hade jag det ju så bra" men jag tror det beror på att man är så upptagen av att må bra, man hinner liksom inte stanna upp, tänka och reflektera kring saker och ting.
Bjuder på några extra bilder från i sommras, njut.

det här med att ta tag i livet.. kanske borde testa det

Här sitter lilla jag och funderar på livet. Eller inte. Bestämde mig för att bli osminkad, sitta vid tumblr, dö i kökssoffan och kolla youtube x-antal timmar (börjar tappa räkningen) - istället för att ta tag i plugg. Men bekvämt har jag haft det iallafall nice. Dock pluggade jag lite direkt efter skolan, men det räknas nästan inte. Mor kom nyss hem och hade köpt ett par vantar som hon sa att vi kunde "dela" på, hahah kan säga så här mycket "detta är officiellt mina nya väntar som jag aldrig kommer ta av mig." 1. Dom är typ dom mysigaste vantarna i hela världen 2. Mina andra vantar e både förkalla och försmå nu när jag har en muterad hand typ.

Usch ja


Den här låten är så bra. Speciellt nu när ja åker bil hem i mörkret från övik. Vill helst bara stänga av allt och lyssna på den medans jag ligger under en klar stjärnhimmel. Drömmer mig bort lite. Känner att skolan känns fruktansvärt drygt, antar att det bara är att ta tag i. Men ja.

Se där en blomma


Okej. 2014 alltså! Som alltid känns det himla ovant med att vänja sig att skriva det nya året. Firade nyår med ett gäng härliga människor och var kände mig bara allmänt glad hela kvällen!! Idag har jag ca inget vettigt alls, men det gör inget. Känner mest bara att de dagarna av lovet som kvarstår ska ja njuta av på bästa sätt. Gjorde precis ett ganska så episkt snack till mig själv (lol låter så töntigt när ja skriver så där, men det är ju i princip va det är så..) eftersom att jag var hungrig och eftersom jag bestämt mig för ett se ett sista avsnitt av got innan jag går till sängs. 

RSS 2.0