kom igen nu movie

Sakta men säkert laddas filmerna över till iMovie!! Nu är jag på G iallafall. På onsdag morgon åker vi och vill helst av allt hinna packa allt som går idag. Så jag slipper stressa tisdagkväll. Mitt mål är att kunna åka på tisdagsträning med full koll. Vardagliga nödvändigheter som smink, tandborste osv får jag dock spara till kvällen innan. Men det gäller att tänka smart där och ta fram en sminkväska/neccersär samt kanske skiva ner en lista på vilket smink man vill ha med sig. Bara ett litet tips så där från mig. Sen får vi se hur bra jag kommer följa det själv, hehe. Igår lyckades jag göra illa foten i en vasskant på ett skrivbord, idag blev min morgon nära kaotiskt och nu sitter jag hemma pga life. Försöker fixa skolarbeten och packa, önska mig lycka till.

så jobbigt ändå


Redigerat mig genom lite bilder. Fått huvudvärk och tappat bort tiden. Tur att jag har sovmorgon imorgon.

To get over this side

Okej

18:de maj

Idag fyller Sanny 17år! Omg shiet vi börjar bli så gamla allihopa.. kommer ihåg när jag firade min elfte födelsedag på Mariehem och vi hade en photoshoot med årstidstema. Det var inte igår de. Igår kväll myste vi några stycken på Malins balkong och hade det allmänt trevligt. Somnade i hennes soffa och sedan cyklade jag hem i endaste munkjacka!! Och jag frös inte ens. Det känns verkligen att sommaren väntar runt hörnet nu och framför allt det faktum att jag går ut ettan om 23 dagar. Alltså detta är helt stört!! Kan seriöst inte fatta att jag ens börjat gymnasiet? När hände detta? Och vars var jag när det hann gå en termin, bli jul, bli påsk och sedan sommarlov. Men det har visst hunnit passera 272 dagar ändå.

And walls kept tumbling down
Igår sken solen och vädret höll faktiskt i sig ett långt tag in på kvällen. Hade en askön dag och en härlig kväll. Efter skolan åkte jag in till stan med Amanda där jag köpte en superfin klänning från monki som jag spanat in ett tag. Sedan mötte vi upp Julia och träffade även på Sanny och Linnea. Vi gick förbi Alice jobb och fick med oss goglassen som vi käkade i fin vädret (rättelse jag och Amanda åt glass de sällskapade, lol). Mot kvällen åkte jag till en grillning ish-sak på Nydala, där jag hade en jättetrevlig kväll med både vänner och bekanta. Paddlade lite kanot, lyckades punktera min cykel, käkade pommes at Chaplins, samt en trevlig toapaus hemma oss Alva - kort summering av kvälla. Höres

min onsdag kväll

Igår var jag på lagmiddag, vi åt tacobuffé på balder! Hela dagen gick jag seriöst runt i skolan och såg fram i mot detta, hade världens drygaste dag. Maten var himla god och sällskap var det ju inge fel på heller så att säga. Vi pratade lite om RM och hur vi nästnästa onsdag börjar bussresan ner till Nyköping typ klockan fyra på morgonen. Shiet så tidigt, men det kommer bli megakul. Jag är förväntansfull, nervös och helt till mig av taggande. Känner på mig att hela resan vara amazing. Hur som hade en liten fotoshoot utanför med vänner innan vi åkte hem :-) det var mycket trevligt, plus dom är mycket fina. Bra kväll helt enkelt.
 
 
 
 

half

 
Idag har jag varit ledig pga inställda lektioner. Men ska in till skolan vid 14.30 för att göra muntliga matte nationella, men det är nog snabbt bort gjort. Idag har jag hittils hunnit med att skriva lite på ett arbete, ätit en snabb frulle och fixat med schema inför sommaren. Kommer nämligen jobba 6 veckor i sommar och det kommer inte bli fullt så ljuvligt vissa dagar. Höjdpunkterna denna sommar blir när vi åker ner till kreta och blir borta där samt stockholm i två hela veckor!! Och sedan i slutet av sommaren är det ju cheer summer camp, som jag förhoppningsvis åker på i år igen! Men bortsett från detta kommer jag säkerligen hitta på massa annat skoj with all ma friends. Det kommer nog bli bra det här ändå.
 
 
 

med lite tålamod går allt

Direkt när jag kom hem från skolan idag började jag fixa och trixa med mitt hår. Bestämde mig för att fixa en okej poof, och jag vägrade ge upp. Detta mina damer och herrar är faktiskt mycket svårare än det ser ut. Sedan spelar ens hårkvalité en ganska stor roll enligt mig. Men med lite tålamod gick det minsann och jag är faktiskt väldigt nöjd! Hurvida den kommer hålla hela träningen igenom ikväll är en annan femma, men övning ger färdighet. Idag är det 15 dagar kvar till RM-resan ner till Nyköping, snart står vi på tävlingsmattan igen.
 

behöver tid men vill inte ha den
Igår var jag på skolan från 8.25 till ca 9 på kvällen. Musikelever från tvåan och trean höll en klassiskkonsert. Det sjöngs lite körlåtar som vi ettor skulle medverka på (samt tvåorna och treorna) hur som helst så fick vi en paus mellan ett rep efter skolan innan konserten. Då åkte jag och några till och käkade på donken, det var så värt. Resturangchansen in my heart. Idag har det övats ännu mera kör och nu har vi håll i ca 3h. Vet inte om jag tycker det ät najs eller onajs.

I Won't Let You GoValborg va trevligt! Jag, Sanny och Amanda gjorde typ en bussluff genom hela stan, haha. Vi träffade på lite sköna männsikor vilket var nice. Sedan när bussarna hade slutat gå fick vi promenera in till stan från Mariedal - vilket äventyr hehe:-). Hursomhelst, igår var jag på stan med de plus Isabel. Vi åt lunch på donken och gick runt på stan ett tag. På kvällen hade jag träning. Idag har jag knappt gjort något vettigt.. eller jo förresten gick på en prommis med Tea! Vi pratade av oss och utforskade skogens djup. No joke Tea fick mig att klättra ner under en bro för att posera till en instabild! (Jag var med på det) hahah. Kom nyligen hem, för ca en timme sedan kanske - efter att ha varit på bio med Sanny, Malin, Amanda och Julia. Vi såg filmen divergent och kan seriöst inte släppa den. Legat och lyssnat på soundtracket ända sedan dess. Har nog fått en förälskelse i Theo James, fyfarao vilken Gud. Nästan så det blir jobbigt.I'd never tell

Finns en viktigt sak jag lärt mig om livet. När det gör ont då gör det ont.

RSS 2.0