Round and around

Det känns verkligen som att allt jag försöker mig på just nu tar tid, är ansträngande och får mig att vilja gråta. Och jag vill att allt ska gå snabbt, vara lätt och få mig att må bra. Är det så mycket begärt? Har lärt mig på senare tid att jag nog inte är den mest tålmodiga människan, även fast jag gillar detaljer och noggrannhet - så kan jag inte fastna vid en uppgift allt för länge, måste få gå vidare o lösa något nytt. Jag gillar snabba svar och jag gillar när idé blir till lösning och lösning blir till handling. Vet inte vars jag vill komma med detta inlägg. Men har iallafall kommit fram till att jag är så sugen på att börja arbeta, resa mer, upptäcka nya platser och anta nya utmaningar. Känner att jag skrivit allt för många inlämningar, prov och vad har de sakerna egentligen gett mig. Såklart har de gett mig saker men att skriva en uppsats om livet i Australien ger inget om man jämför med vad det skulle ge om man faktiskt flyttade dit och upptäckte landet själv. Fattar ni vinkeln? 

I wish I was a punkrockerVar på stan idag med Alva. Vi var och shoppade lite, fikade och snackade ut lite allmänt om livet. Hade en mycket trevlig stund må jag säga. Kom hem från nån timme sedan och snart blir det middag. Funderar faktiskt på att sätta mig och plugga nu en stund. Trots att det verkligen är det sista i världen ja vill göra, men men man måste ju görat. Vi hörs senare, kramen.

GävlemålDenna video beskriver mitt liv

Vill åka på spa


Pics^ 

Just nu ligger jag och försöker sova. Men det är ju en dag imorgon å! Längtar verkligen efter sommarlov och all frihet denna vackra årstid har att erbjuda. Man är ju född där i mitten av året. Blir sjukt nice att äntligen få fylla körkort, då blire åka av. Sjukt ändå, har ju hela livet framför mig. Tänk ändå - är faktiskt bara arton år??? Vet ni hur ung jag är egentligen. Ganska sjukt. Ser framemot morgondagen och livet i allmänhet. 

OBS. Snabb update är till och med 17. Har inte fyllt 18 än 😚👌

Sat namAnd I'm over and out 


Vadå jag är seriös.


Har jag någonsin skämtat i hela mitt liv?

RSS 2.0