Lördagskvällen


Träffade min bästaste Holly för en snabbkaffe innan vi tog skilda vägar för hon skulle jobba och jag skulle vidare. 


...Hamnade sedan på en 50års fest igår, då Agnes mamma har fyllt år. Hade det himla bra och vädret var verkligen på topp igår! Njöt.

Njuter av det sista

 
Att man faktiskt hade bästa kvällen på länge igår. Och en ganska så bra dag också faktiskt. Först så började dagen med att fixa lite grejer och sedan pallrade jag mig ut på en springtur i det fina vädret (som för i övrigt slutade med en njutbar prommis längs älven). På eftermiddagen åkte jag in till stan och mötte upp Hanna en jättesnabbis, för att sedan möta upp Agnes och Ottilia. Vi åt en spontan middagsbuffé på Utopia och sedan gick vi förbi och satte oss på Vezzo. Där vi blev kvar i ett x-antal timmar. Det var verkligen supermysigt och deras uteservering är verkligen något att rekommendera!! Så trevligt, dit går jag gärna igen. Nu ska jag snabbt duscha och byta om innan jag beger mig in till stan för att möta upp en saknad vän. 

Det är livetHej! På den senaste tiden har tiden rusat förbi. Jag har spenderat två veckor på bilsemester i Tyskland och Frankrike. Sedan har jag jobbat mycket, hängt med kompisar, njutit av de få soltimmar, tagit mitt första dopp (badat en gång denna sommar, upprepar EN GÅNG), gått på bio några gånger, ätit gott och druckit gott alldeles för mycket, spenderat pengar, tränat alldeles för lite, haft ångest inför framtiden, skrattat, försökt acceptera det faktum att skolan drar igång nästa vecka (går så där) och samtidigt kommit till den insikten att jag snart på börjar mitt absolut sista skolår. Att jag haft mitt sista sommarlov och att jag inom loppet av mindre än ett år tar studenten. Det är sjukt. Nu ska jag bara kämpa mig inom det sista året. Jag vet att jag kan klara det.


RSS 2.0