Middag with the famfam

Efter jag slutade vid ett-två idag gick jag in till stan för att gymma. När jag var klar runt fyra tiden blev jag upphämtad och vi åkte sedan vidare för att äta buffémiddag på Shanghai! Var så otroligt hungrig så det passade verkligen helt perfekt, sedan fick vi även sportlov idag - värt att fira! Hade det jättetrevligt, trots att mamma tråkigt nog inte kunde följa eftersom hon jobbade sent ikväll. Efter middagen åkte vi hem och sedan kollade vi faktiskt på modern family allihopa! Så kul serie, precis i min smak! Tråkigt nog råkade jag somna till där ett tag och vaknade sedan med lite ont i nacken pga obekväm ställning. Det är verkligen det obehagligaste?? När det händer alltså. Gonatt på er, sov gott!


Hello Hi
Alla som sett Melodifestivalen fattar att rubriken hör till en av världshistoriens bästa låtar. (XP) hursom helst!! Kom hem från träningen för ett bra tag sedan, men har ännu inte hunnit duscha. Har fikat, packat väskan inför morgondagen eftersom jag tänkte vara duktig och fara på gymmet efter skolan. 24 dagar kvar till DM nu och varenda dag räknas! Lol, men fick banne mig något motivations ryck idag. Har på senare tid verkligen börjat inse att jag mår betydligt bättre av att syssla sätta mig själv. Sätta upp mål som jag kan sträva efter, så att jag kan utveckals istället för att stå stilla. Och här pratar jag inte bara om träning, utan life in general. Ta till exempel plugg. Ibland kan jag ha kommit in i verkligen sämst pluggperioder då man bara skjuter upp det mer och mer. Men tro det eller ej, det är så himla skönt att bara få det bort gjort. Och man behöver inte alltid heller skriva A i allt. Faktum är att jag tycker det är så skönt att lämna in en halv dan uppgift och kanske få ett D. Det kan jag faktiskt gå runt och känna mig meganöjd med, för jag lämnade in uppgiften och jag slutförde det! Även fast det kändes jobbigt och trögt, nu har jag det bortgjort liksom. Bara att plugga mer nästa gång, om jag nu vill ha ett bättre betyg. Jag tror att många ungdomar idag faktiskt strävar efter väldigt höga betyg och ibland glömmer bort att det inte är betyget som avgör din framtid eller dina kunskaper. Det är trots allt bara ett bokstav på ett papper och det viktiga är att man klarar skolan. Sedan är något jag ser som en värdig merit i CV:t också att man alltid försöker och alltid gör sitt bästa. Alla har vi olika mycket fallenhet för olika saker. Det kan handla om allt från intresse till vad man haft för förutsättningar. Jag tycker bara att skolan borde börjas ses allt mer som en plats för lärande och inte tävlande. Det kan man få syssla med på fritiden om det är ett intresse tycker jag.
 
Nu blev det mycket text här, skönt att skriva av sig dock.
 

Söndagmorgon och känner mest bara

Lol

Jag kan inte va den enda


Jaha, ni vet dom där fredag/lördagskvällarna när man ligger ensam och känner sig liksom lite ensam och hopplös? Jag just nu. Varför är det alltid så att så fort man bestämmer sig för att "ta det lugnt" llr "hänga med familjen" som man känner det absolut största festsuget. Eller det behöver inte ens handla om fest. Kan vara typ allmänt umgänge och häng liksom. Men nej då ligger man såklart där i sängen och surfar runt på diverse sociala medier och försöker va den där social och sköna poolaren som bara behövde stanna inne just ikväll 😉. Vem kan relatera?? Seriöst jag kan inte vara den enda som faktiskt sätts i dessa situationer. Jag kan till och med gå så långt att jag ber kompisar som är på fest att snapa roliga bilder/videos. Vem är jag ens. Så pinsam. 

I'll be aroundTvå bilder från igår då jag var med Signe och hade myskväll. Igår kväll kom även min faster, min farmor och min lillkusin. Så imorse var vi i stallet och sedan vi kom hem har vi typ hunnit ätit lunch, sett bamse och läst bamse. Ganska skönt faktiskt! Känner mig sjukt trött for some reason, helgen kom precis lägligt. Och nu är det även bara en vecka kvar till sportlov!! Tagget alltså.

Snap Out Of It


Hej! Idag var jag på skolan och hade mattelektion en snabbis innan jag åkte in till stan för att käka. Direkt efter det begav jag mig mot sjukhuset för att dra ut två tänder. Det var verkligen inte kul, gjorde ganska ont faktist. Dom satt jäkligt hårt alltså... Hursom efter att två tandläkare stått i kanske tjugo minuter vadera, var de äntligen ute! Sedan jag kom hem efter det har jag i princip bara legat i min säng och tagit det lugnt. Snackat lite i telefon med Frida och bokat dejt med Signe ikväll. Lär bli myskväll hos henne, välbehövligt. 

där palmerna bor

Saknar.

Dante

Lägger upp två bilder till på denna underbart gulliga bebis. Det är min lillekusin på bara lite mer än två år. Verkligen världens sötaste lilla barn! Synd att jag inte har möjlighet att träffa honom oftare. Men nu till helgen kommer faktiskt min faster och han och hälsar på, ska bli så mysigt! Ikväll är det träning som gäller, sedan ska jag även försöka klämma in lite matteplugg.

we go where we want to be

 
Ibland känns det som ingen brytt sig, men sen har jag insett att det är JAG som brytt mig på tok för mycket istället. Om vad jag ska ha på mig, om vad jag ska göra, om vad jag ska säga, om vad jag ska äta och mest av allt om vad alla andra tycker. Men vet ni vad? Det spelar faktiskt inte någon roll vad alla andra tycker! Vi alla bär på en egen historia och vi är alla olika. Så varför ska vi hålla på att jämföra oss med varandra om vi inte ens haft samma utgångspunkt här i livet? Sedan får vi absolut inte heller glömma bort att glädjas åt varandra. Att glädjas åt andras framgångar och åt andras lycka här i livet. Love yourself and appreciate yourself, you were send here for a reason and you're here to stay.

take a walk in the woods and catch your breath

Här kommer några bilder från Italienresan vi gjorde med nästan hela pappas släkt i höstas. Vet inte riktigt varför det tagit sån tid för mig att ens öppna den bildmappen och ta tag i redigerandet. Om jag ska vara ärlig var det länge sedan jag överhuvudtaget bearbetade bilder eller fotade för skoj skull. Men nu så känner att jag vill ta tag i det, är ju ändå himla kul!

actions speaks louder than words, but there's no time for second thoughts

Hej alla kära läsare där ute! Jag har tänkt starta upp min blogg igen. Dels för min egen del mycket, men sedan tycker jag även det känns roligt att dela med mig av mina tankar och min vardag. Hoppas ni hängeeer med (ni som fortfarande kikar in här då och då)

Det är okej att vara ego på det sättet

 
It's nothing wrong with loving who you are. In fact it's hard for others to love you if you don't love yourself.
 
 

you have to prove it to yourself

Två bilder från ettornas projekt, "wow how nice it is to do your make up i övningsrummen" ;)
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

find yourself and then don't let go

Javier Ramos:

”Och någonstans på vägen måste man ta och fråga sig själv om man bara ska flyta med strömmen, eller om man ska ge sig fan på att förverkliga drömmen”

Förstår ni hur jag menar


RSS 2.0