“In riding a horse, we borrow freedom”

God morgon! Vaknade runt tio-elva och har just fixat en dunderfrulle. Känns så oerhört skönt att ha lov. När jag vaknade imorse hoppades jag på att få dra upp rullgardinerna och mötas av en vintervärld. Blev dock besviken. Bara en massa slask överallt och en grå himmel. Men jag försöker hålla humöret uppe ändå. Nu firar jag med lite film. Har velat se filmen "Klara" ett bra tag nu!

längtar efter julen

Har det så otroligt bra just exakt nu. Utan för mitt fönster faller snön och bildar ett litet snötäcke. Det ser nästan ut som det tagits från en saga. Samtidigt sitter jag och mumsar på mjölk och sockerkaka. Åh, gud så underbart man kan ha det ibland. Idag har jag haft cheerleadning träning hela dag och vi har börjat gå igenom vårt program vi ska visa upp till jul. Taggat! Nu blir det att se solsidan, jag har nämligen inte sätt ett enda avsnitt av denna nya säsong. Spännande, förväntningarna är höga! Ps. käre kusin vi borde verkligen hänga Ds.
 

jag har accepterat för länge sen

Måste tala om för er att jag också gått på lov nu. En veckas höstlov, så jäkla grymt bara! Kommer verkligen försöka ta vara på den hära tiden. Idag står: redigera bilder, kolla serier, blogga, slappa och läsa - högst upp på schemat! Nu hörrni ska jag sätta mig på cykeln och dra till affären. Latero!

oct makes it feel cold

En dagens outfit från i torsdags. Igår kväll var jag på en halloween fest ute i skogen. Det var hur mysigt som helst och läskigt så klart. Dock hade jag förväntat mig att jag skulle vara mycket räddare än jag i själva verket var. Lucky me! Vi såg iallafall på en film som hete "Women in black" och den var sjukt hemsk.. som tur hade jag min mobil till hands och kunde alltså kolla instagram eller spela spel om det blev för läskigt. Hah, jag är verkligen en riktig mes. Resultatet av kvällen var alltså kanon! Nu imorse åkte jag till stallet och red, det var bäst.
 

dreaming only lasts until you wake up and you find you're not asleep

Hade en dålig dag och då bjöd gud mig på en halvdag. Underbart. När jag kom hem var jag så trött att jag inte pallade ta tag i något alls. Detta slutade med att jag fikade lite barndomskex (tom och jerry) kollade bloggar och halvsov. Nu har jag precis bytt om till träningskläder och läst lite no. Iksu nästa.

Himmlen väntar runt hörnet

Skulle besöka min mormor och morfar idag men dom var inte hemma. Det är fint väder idag så det var mysigt att åka på en liten biltur ändå. Men hade gärna träffat dom. Älskade Brika, deras hund har gott bort. Jag är väldigt tom. Hon var en så fruktansvärt fin hund. Hon finns i mina tankar.


Send me away with the words of a love song

Snygg vän jag har. En blid på Frida från skolavslutningen. Det är himla kul att titta tillbaka på gamla bilder och nu önskar jag bara mer än allt annat att vi kunde spolla fram tiden till sommarlovet. Sommaren är verkligen min favorit årstid. Allt blir bara så enkelt. Idag ska jag ägna mycket tid åt plugg. Matte prov på onsdag. Inte taggad överhuvetaget, men känns skönt att få det gjort. Så efter onsdag kan man ju nästan säga att jag går på lov. Wehooo!

You know what we do and we do it well

Jag hade - disco, tacomiddag, gangnam partaj, fest till kick out the epic motherf*cker och fucka ur, glodde på harry potter hela natten, lekte i en lekpark klockan 00.00, bjöd på mina dance moves och hade det bah asgrymt igår till idag. Var hos mona alltså på haga med några poolare och bara var så där gangster man kan vara ibland. MF står för bilderna, peace!

back to my arms

Så himla fina. Hittade den bild i mitt arkiv, kommer från skolavslutningen i år. Fatta känslan man hade då, ett helt sommarlov framför sig. Åh underbart. Nu är det frost utomhus och snart ligger det väl snö på backen också. Tiden springer iväg. Promenerade in till stan idag med malin. Pratade lite om framtiden, gymnasiet och massor av annat, hon fotograferade med kameran längs älven. Sedan satte vi oss på waynes och fikade/drack caffe latte - vilket behövdes! Det var verkligen hur jäkla kallt som helst, så vi tog också bussen hem sedan. Nu har vi gäster hemma oss mig. Kommer alltså gömma mig på mitt rum ikväll, titta serier, fixa blider. Mys lördagskväll!

det snöade idag

 
När jag promenerade till skolan idag verkligen öste det när snöblandat regn, inte det mysigaste jag varit med om. Men visst är det fint med snö. Så det skulle ju vara härligt med fallande flingor nu. Men det bästa med vintern är typ när den just kommit och veckorna innan julen. Sedan är det bara den dära jobbiga vintern som varar i ett halvår. Nu har jag bild, så ska fortsätta jobba med mitt projekt trähus. Hare bre!
 

keep making the students die while working there asses off in school

God afton. Grammatik prov på torsdag känns ja, ni hör ju hur det låter. Tacos + sleepover + HP maraton på fredag hos monis låter ju underbart. Det är typ det jag lever för just nu. Har just skickat iväg en svenska uppgift och ska plugga lite franska och matte. Sedan ska jag läsa något fint resten av kvällen.

give a little get alot

En film som verkar grym! Ska så se den på bio när den kommer ut. Just nu är jag inne i en glee period och denna film liknar glee så skjut tycker jag. Men den verkar asm ändå. Anna Kendrick som spelar Jessica i twilight filmerna spelar huvudpersonen. Hon var verkligen duktigt på att sjunga! På tal om twilight - sista delen kommer ju ut nu i november! Tagggar, åh seriöst jag har en liten kärlek till dom filmerna. Ikväll blir det myskväll hos mig och mina coola kompisar kommer, det blir naiz.

höst är så fint

Bara ett par bilder som gav mig lite insperation. Fina höst du är en bra årstid. Jag gillar det lite kyliga som ligger i luften. Att få sitta inne och mysa under en filt med en bra bok i handen och lyssna på regnet utanför. Det är underbart. Jag älskar att man kan bosätta stora mysiga tröjor. Promenader i det vackra och färgranna landskapet är också så fint. Bara sånt där bestyr som gör en alldeles glad och lycklig.

keep calm and keep cheering

Det är inte okej med bara en timmes träning på tisdagar. Kom iallafall hem från dagens träning klockan halv nio kanske. Sedan dess har jag hunnit duscha, fikat lite och suttit med skoldator som vi fick idag. Man känner sig verkligen som världens nörd när man sitter med den och bär runt den i skolan. Heh, ska iallafall ta och sova nu, god natt fellas!
 

tappar snart fotfästet om planten jorden

Andas. Tänker. Blundar. Ler. Gråter. Somnar. Drömmer. Vaknar. Suckar.

you can sleep when you're dead, baby

 
God kväll. Provet jag talade om sker imorgon. Har alltså suttit vid böckerna hela dagen, det känns helt okej. Alltid när jag går in för att göra ett prov har jag världens kaos i hjärnan. Övertänker alla saker och blandar ihop alltihopa. Najs, neh. Men ska försöka börja med inställningen nu kör vi och you go girl. För egentligen kan jag allt, det bara gömmer sig i min hjärnhalva med information som trillar undan. Eller något sånt. Tack för idag.

Feelings remains, still the same.

Sitter i bilen påväg hem. Vägarna tar aldrig slut. Längtar till Övik, då blir det middagpaus. Eftersom att internet fungerar sämst när man är på resande fot hela tiden, stänger jag ner allt nu. På med lurarna musik i öronen. Landskapet får roa mig nu.


october 7

En ängel går runt ditt hus, hon bär på två förgyllda ljus.

ett skratt som fick mig att brista ut i ett leende

Min gudfar har en liten dotter som heter Elsa. Hon ska döpas i helgen, så hela min familj åker ner till Stockholm för att gå på dopet. (förutom mamma som då jobbar menmen) Jag ska fotografera dopet också. Det blir fint, förhoppnings vis kan södra sverige bjuda på lite solsken. Sedan kommer vi passa på att hälsa på hos både farmor och farfar. Nu så sitter jag i bilen och vi rullar nedåt. Nästa stopp blir Sundsvall för lunchpaus på ikea - oh heaven is a place on earth! Okej.. jag har alltid sjungit lite konstiga texter till olika låtar, men så är det bara. Men det kanske är "oh heaven is a place on earth?" anyway fattar typ inte ens själv vad jag babblar om, ha en underbar dag alla fina människor. Tillbaka på måndag kanske. Men har so-prov på onsdag. Så troligen ses vi då på onsdagkväll. Todelej.

turn the lights on

Första dagen på prao:en är avklarad. 

RSS 2.0