årstid - sommar

På sommaren - njuter jag av värmen, solar jag, badar jag, äter jag massor av frukt, käkar jag glass, har jag picknick, shoppar jag, träffar jag släkt och vänner, äter jag god mat, sitter jag alldeles för mycket vid datorn, myser jag med film och serier när det regnar, tänker jag på hur bra livet är utan plugg, reser jag oftast, fotograferar jag, läser jag (ibland), tränar jag (ibland), går jag på bio, cyklar jag runt och sedan glömmer jag bort vilken dag i veckan det är.
 
En till rolig grej om sommarn: När man väl fått sommarlov, är jag så less på skolan och tänker att jag kommer aldrig börja tagga, längta, tycka det är kul att få börja sedan igen till hösten. Men då är det en del av mig som alltid börjar tycka att det ska bli lite roligt att få börja skolan igen när det närmar sig. Hur jag än försöker påminna mig själv hur fruktanvansvärt drygt det är att gå i skolan, plugg osv.. börjar jag ändå tagga till veckan innan skolan börjar. Egentligen är det ju positivt, då är man driven när skolan börjar liksom. Men det där dalar liksom ut och det första provet kanske man satsar på, men de resterande 75tusen prov under terminen - då börjar jag oftast bara plugga kvällen innan.

walk down the street with me

Somnade sent igår, runt 2-3. Så jag vaknade efter tio idag (tack vare väckarklockan) och drog mig i sängen i säkert en timme. Ska kirra en supergo frukost nu hade jag tänkt. Sedan ska jag fortsätta med lite syprojekt, städa, se game of thrones och har tänkt försöka mig på lite träning. Har egentligen inte så mycket mer att skriva nu, men vi hörs. Ha en fin dag!

today it was.. rain, a lot of rain

Idag regnade, efter en vecka med solsken så tyckte jag att det var ganska härligt med en "sitta inne dag". Har lagat och sytt om lite kläder, samt tittat lite på game of thrones. Mest tagit det lungt alltså. Det gjorde jag ändå fram till 17.40 när jag kom på - juste vi har ju träning. OM 20 MINUTER!! Så jag skriver till nicole som sitter på en resturang, lol. Men vi åkte vid kanske 18, så kom dit typ kvart över. Det var kanske inte det roligaste vädret att träna i, men var ändå skönt att få röra på sig lite. Vilket jag inte gjort så mycket denna sommar. Äsch det är härligt att få lata sig lite och trycka glass. (my life) Nu ska jag ta och äta middag!! Sent jag vet, är hur hungrig som helst, men kom hem efter åtta och hann inte äta något innan träningen pg.a stressen. Aja byebye

mormor och morfar

En bildbomd från i förrgår när jag var och åt middag hos mormor och morfar. Så god mat och en mycket trevlig kväll! På sista bilden ser ni ängen som ligger granne med mormor och morfars gård, det är så härligt att springa ner för den. Vet att det låter ganska lol, men man känner sig som fri och som ett liten barn. Kommer ihåg när vi var små att mormor och morfar alltid hade hundvalpar som fick springa fritt här om sommrana, det är ett härligt barndomsminne det♡.

nike 5.0

Alltså. jag. är. kär.

now you see me

Hemma efter två veckor i stockholm och gävle. Känns riktigt skönt att vara hemma och njuter verkligen av det underbara vädret. Har planerat att bara vara hemma och ta det lungt ikväll. Ska in en sväng till stan för att handla godis och kanske hyr någon film på hemmakväll med familjen. Vi hörs!
 

And there's no stopping us right now

Motljus bilder är bra snygga.

I will remember forever

Fina fina lilla syster. Känns så konstigt att hon ska börja trean till hösten. Och nu vill jag inte låta vuxen och ba "Ååh, lilla gumman" Men det är seriöst så jag känner. För kommer ihåg det som igår när jag gick i trean och då var ju jag jättestor. Omg tiden går så fort..
 

I pray for sun and heat

Om allt har gått som det ska, så sitter vi på tåget möt jörn nu! Vi kommer fram vid klockan nio och då ska vi handla på affären innan vi åker ut till stugan. Kommer som sagt hem på torsdagkväll och då ska jag packa över lite saker till min väska jag tar med till Gävle/Stockholm, så kan inte lova någon uppdatering där i mellan. Men jag kommer fixa inlägg som kommer upp med lite då och då. Annars hörs vi om  ungefär en vecka. Ha det bra och njut av sommarlovet!
 

do you dare to look into my eyes

Min nya favoritbild, definitivt. Fotade lite igår i trädgården med Cornelia, precis när vi kommit hem från standen. Ljuset var verkligen perfekt! Kommer upp mer bilder så småning om. Stay tunned, detta inlägg är förinställt men nu ska tjejerna komma alldeles strax så jag antar att allt håller på att fixas in i det sista nu. Jag är ganska så säker på att kvällen blir toppen, vi hörs!
 

break me down

Åt detta till frukost idag ut på altanen. Det var så fint och soligt imorse när jag vaknade, men det visade sig att  det blåste väldigt kallt ute. Så jag som hade planerat att sitta ute med bikini, käka frulle och blogga - fick flytta inomhus. Har suttit och redigerat lite bilder en stund, men måste ta tag i dagen nu. Idag måste jag packa och handla. För ikväll kommer tjejerna hit på födelsedags middag så jag har en del att fixa! Och i morgon så åker jag till Amandas stuga i Grämmers, ska bli så kul! Kommer hem därifrån på torsdagkväll och på fredagsmorgonen klockan fem ska jag pappa och syster ta tåget ner till Gävle. (Mamma och William kommer ner senare) Nä nu lets get this party started.
 

Let$ get tanned

På väg till bettnäs strand med le familla. Imorse låg jag och solade lite i ungefär 2h, så nu är det bara att jobba på brännan. Man känner sig faktiskt väldigt fräsch när man får lite färg! Annars har jag inte gjort så mycket idag. Vaknade vi tio och bestämde mig för att träna lite. Innan frukost. Och detta mina vänner var inte ett särskilt smart drag. Efter ungefär en halv timmes träning i solen bestämde jag mig för att gå in och käka frukost. Först när jag stod i köket började jag kallsvettast, jag fick världens magknip och det började bulta i mitt huvud. Helt ärligt jag höll på att tippa av. Efter att ha vilat ett litet tag började jag må bättre och kunde äntligen få i mig frukost. Herregud dramatisk morgon.


5:e juli

Filmade lite när vi var i Agnes stuga.


fraises à la crème

Detta måste vara mitt absolut bästa mellanmål tips, smoothie! Eller vissa kanske vill kalla detta för en milkshake. Sak samma ni förstår iallafall vad jag menar. Jag brukar aldrig följa något recept, utan jag blandar ihop olika frukt och bär. Ibland har jag i youghurt, ibland glass och ibland har jag i lite sojamjölk. Sojamöjlk är verkligen ett hett tips att ha i sina smoothies!! Det gör att det verkligen smakar "smoothie aktigt" svårt att förklara det där, men ni borde verkligen testa. När jag använder mig av den, har jag inte i någon youghurt eller så, utan den sojan gör jobbet! Dessa bilder är tagna i slutet på maj faktiskt när det var så stört varmt och bra väder. Det var seriöst de varmaste dagarna vi haft är i umeå den är sommaren/våren. Hoppas verkligen på lika fint väder nu i slutet av sommar! Nä nu ska jag gå och göra mig en smoothie och strax åka mot agnes.
 
 
 
 

dreamscape

Godmorgon! Vakande runt elva idag av mig själv faktiskt. Och jag som hade ställt klockan på kvart i tolv, aa det var bara winwin där liksom. Nu ska jag ta och stretcha, dusha och packa lite. För ikväll så åker jag, daniel, agnes, johan och jacob ut till agnes stuga i holmsund! Kommer bli hur kul som helst verkligen. Kommer hem på söndag någon gång tror jag. Men ni får ha det bäst så hörs vi snart.
 

take a picture of you taking a picture of me

Idag var jag och badade på böles med nicole, sanny och malin. Efter ett tag började vi dra oss mot stan efter som att vi hade brist på föda. Nemen vi blev iallfall hungriga så vi åkte in till stan för att gå på donken. Så himmelskt gott det var, ärligt. Har man bara ätit frukost klockan tio och klockan börjar vara runt fyra, då vill man ha mat. Vi satte oss i parken för att käka och det var mysigt. Men gud vad kallt det var efter ett tag. Jag vill köpa en engångs kofta på typ rean någonstans pg.a kylan..  (då förstår ni att jag frös!!) så vi gick mot gina tricot, men jag hittade ingen som kändes värd att köpa. Hittade istället ett par rosa jeans för 99:- och en klänning (typ) för runt 60kr. Fett värt ändå! Dock hjälpte det inte myckte åt kylan, cyklade hem i bara linne och shorts. Men jag överlevede iallafall. Ikväll var jag hos Julia och tittade på pll med de jag skrivit om tidigare. (orkar inte skriva era namn, dom är för fula. Hahaha skoja love u guys<33) Det vart en riktigt najs kväll ändå och slutade med att vi gick ut och levde rövare på gatan. Nu ska jag gå och lägga mig, gonatt.

RSS 2.0