wild At heart

Lite nya pryllar, de senaste dagarna har jag inte gjort så mycket. Helgen har varit väldigt lugn, vilket i och för sig har vart skönt. Ska försöka att inte gå och lägga mig allt för sent ikväll. Har dragit på mig en förkyldning vilket inte alls är nice. Men förhoppningsvis blir det bättre snart! Jag och Agens har planer på att dra till hennes stuga med daniel, jacob, johan och nike. Dock vet dom inte om det själva, men det lär dom bli informerade om snart. Annars händer inte så mycket, ska se klart på det första avsnittet av teen wolf som jag började se för någon dag sedan. Well, later guys.
 
 

280613

16år idag.
 

dom sa att du lär dig hitta vägen tillbaka

Inatt sov jag, amanda och malin i tält på våran gård. Det var hur mysigt som helst och igår kväll när vi satt och snackade tills vi somna, men imorse när vi vaknade var det nästan bara äckligt varmt där inne. Var tvungen att typ kasta mig ut pg.a andnöd, ärligt talat. Haha, var iallafall himla najs natt. Vi gjorde amerikanska pannkakor till frulle såklart. Gud va gott det är, har fått en obsession av det på senaste tiden. Sedan har jag varit och medverkat i en fotografering till umeå kommun. Det var roligt och lite halv awkward på samma gång. Nu kommer det tillbaka mer folk som ska våldgästa mig och sova här inatt, man får aldrig va i fred när man är så här poppis som jag allstå. Hahaha nääämen det kommer fakiskt hit ett par sköna brudar nu och det ska bli hur mysigt som helst.
 

free

Idag var det typ den första bra sommarlovsdagen vi hade sedan lovet började. Det var iallafall så pass varmt och soligt i morse att jag frågade girlsen om de ville dra och bada på böles. Vi cyklade in till stan köpte loka och 3L jordgubbar, nice. Badade faktiskt väldigt mycket (mer än jag tänkt mig eftersom att sanny den sadisten puttade ner mig i vattnet 24/7.. but I love her anyway♥) och vi byggde även lite är man cheerleaders så är man, ok. Nu kommer malin och amanda alldeles strax. Vi ska tälta på min backgård. Lite smått yolo så här halv elva en sommarlovs dag. Blir bra, ser fram i mot en sömnlös natt mina vänner.
 
 

tumblr obsession

 
✮ ✯ ✰ ✭ ✫ ✪ ✩ ✧ ✦ ✡
 

blablabla

Detta hade jag på mig på midsommar. Ganska så ny kjol från monki, gillar den verkligen! I fredags var det ju midsommar och hade det faktiskt riktigt trevligt. Hann med ganska mycket den kvällen och sommnade inte förrens halv sex. Shit alltså crazy. De senaste dagarna har varit väldigt trevliga faktiskt. Hängt med bra människor, sovit för lite och sovit för mycket. Cyklat in till stan har jag gjort typ 98 tusen gånger bara de senaste två dagarna. Ja jag cyklar snabbt ska ni veta!! Idag var jag och bytte ut mitt icke fungerande simkort till ett mycket bra fungerande simkort. Bra deal alltså. Sedan cyklade jag hem, men halvvägs ringde malin och då byte jag riktning och for till sannyboy. Hos denna dam bakade vi sommarkaka samtidigt som vi lyssnade på musik. Sedan kollade vi också lite på my scene och en film som hette Penelope. Det var iallafall bra nice och kakan vart supergod!! vi är pro i köket alla dar i veckan.

Mindless

No I dont care about you that much anymore. Because I have started to realize that I feel better not listening to your useless sentences. So why should I have to put up with that crap. You know what, I won't.

- Anonymous

 
 
 
 
 

Are you brave enough not to care.

 
Alltså vissa människor är bra coola. Sofia Richie, Lionel Richies dotter är en sådan. Jag följer henne på instagram, keek och tumlbr. Och hon verkar vara en himla härlig person. Sedan är hon så stört vacker! Googlade på henne nyss och fick dessa bilder där fanns även en bild på henne och "Princess Pia Mia" och har trott ända sedan jag började kolla på hennes keek's att dom var typ tvillingar eller något! Lol det stämmer ju inte alls, dom är bara bestfriends. Aah, det var iallafall lite kul.
 
 
 
 
 
 
 

Cool kid never sleeps

Ja har ingen rubrik fantasi därav den tanig rubriken. Dock tycker jag att det är tanigt när folk skriver så här och nu gör jag det själv, lol. Iallafall de senare dygnen har jag haft sleepovers, ätit amerikanska pannkakor (hur gott är inte det?!), försökt sola i det molniga/soliga vädret, badat i spöregn, kollat tv-serier, gått på stan etc etc. Aa har iallafall hunnit med ganska mycket första sommarlovsveckan, även fast det känns som om jag inte gjort ett smack. Det är konstigt det där ibland. Nu ska jag gå ut och låssas va hurtig och powerwalka, peace.


everbody wanna live your life

Live your life - Mika
Gårdagens outfit. Ny fin topp från monki, fick den i present av min kusin. Julia hade födelsedags middag igår, så på kvällen var jag och lite folk där och firade henne. Var supertrevligt, vi åt tacos, snackade, såg film b.la. Annars har det inte hänt så mycket. Imorse hade jag min sista ridlektion innan sommaren. Vi fick rida barbacka, ååh vad kul det var! Det är verkligen så härligt att galoppera barbacka. För er som inte har så jättebra koll på hästar är det här när man rider barbacka! Kommer verkligen sakna ridningen i sommar, längtar typ redan tills i höst när det startar upp igen.
 

it's hidden behind the clouds

Igår var jag och friade min kusin som tog studenten, grattisgrattis Tine! Tre år kvar sedan är det min tur, herregud vad sjukt. Men ändå skönt på något sätt. Även fast jag inte har en aning om vad jag vill göra med mitt liv så känns det ändå spännande att få bestämma lite själv och ta eget ansvar. Men som sagt tre åt kvar, så jag har ju tid att fundera. Annars har det inte hänt så mycket idag. Var ute på en prommenad i säkert två timmar med Cornelia vi gick och hälsade på alla hästar nere vid älven och gick på upptäcks färd i skogen. När vi kom hem cyklade vi till ica handlade och köpte mjukglass. Sedan har jag ätit lunch, lyssnat på musik och kollat på game of thrones. Har sett typ ett och ett halvt avsnitt, så har inte riktigt kommit in i det än. Vad jag förstått är det massa riken och en himla massa namn. Det verkar ändå bra, lite medival-style skulle man kunna säga och lite fantasy på det. Men får helt enkelt se lite mer innan jag kan säga mer vad jag tycker. På tal om serier och sånt spännade. Igår så jag på den efter längtade säsongstarten av pll! Gaaah, jag kan bara säga att jag är sjukt taggad på den säsong.
 

dance our tears awayyyy

Klänning/Bikbok - Skor/Åhléns - Örhängen/Bikbok
Så här såg jag ut igår på våran bal/avslutningsmiddag. Bilderna är tagna med min kamera och malin agerade fotograf. Vi tog massa bilder i Amandas trädgård innan vi for mot balen så kanske lägger upp några fler bilder senare. Men jag hade som sagt en grym kväll! Jag tror att alla som var med och dansade loss på dansgolvet kan hålla med om att det var riktigt roligt ändå. Vi hade vår avslutningsmiddag på äpplet mellan klockan 18-22 vilket var ganska lagom jag, nicole och frida åkte där innan tio och då var jag hel nöjd med kvällen!

sommarlov, nu lever man livet

Att få sommarlov idag, känns så otroligt skönt. Slutade innan lunch idag efter att vi fått betyg och haft både tårt- och gråtkalas. Är verkligen glad över att jag fått ha en sån fin klass och kommer sakna er alla. Åkte hem ganska direkt när de var klart och då åt jag lunch innan jag for in till stan med lilla syster. Vi gick på stan ett ganska bra tag innan det började regna och vi gick till mammas jobb för att vänta på skjuts hem. När vi väl kom dit märkte jag hur trött jag var efter gårdagen, då jag dansade i flera timmar på niornas bal! Hade det verkligen hur kul som helst!
 
 

Everything Has Changed

 
Förut lyssnade jag väldigt mycket på både Taylor och Ed, men nu har jag inte gjort det på senaste tiden faktiskt. Men imorse när jag var inne på twitter såg jag att Taylor hade länkat till deras musikvideo som de släpptes idag. Ååååh vad fin denna film var, bästa sättet att vakna på helt klart. Älskar slutet på av videon också, helt perfekt bara! Nu ska jag ta och göra frukost och lägga mig i solen ett tag. Har varit uppe alldeles för länge nu och bara suttit vid datorn, shame on me. Vi hörs!

how do we make sence

Kom nyss hem från min allra sista vårkonsert och faktiskt det sista uppträdandet jag gör tillsammans med min goa klass!! Vilket både känns sorligt, men sedan är jag ändå taggad på att få börja i en ny klass till hösten. För visst kommer jag sakna allihopen och kommer nog aldrig få en lika fin klass. Dock tror jag att alla är lite less på varandra efter hela 6år, för det är en väldigt lång tid. Så det är nog bra för alla att vi går skilda vägar nu. Men det är ändå väldigt sad att skiljas åt (vilket vi egentligen inte gör, för jag menar vi bor ju fortfarande i samma stad) för vi har ju liksom vuxit upp med varandra! I slutet av våran klassresa vi var på för någon helg sedan började jag gråta väldigt mycket när musikklärarna sjöng en sång om oss. Det var bara så himla fint och det kändes bara så väldigt sorgset att nu ska man faktiskt sluta i den här klassen och lämna allihopa. Men jag alltid att titta tillbaka på alla fina minnen vi haft och le. Oh lord nu skrev jag typ en novel och pallar ej kolla stav fel, nu får det bli så här helt enkelt. Älskar er iallafall min underbara klass och tack för dessa år. Trots alla störda bråk och hetsiga diskutioner och de stunder vi haft när vi velat döda varandra, så älskar jag er alla gränslöst. Omg why i'm i so deep... jag är egentligen inte så här djup jag bara spårar. Iallafall tack för allt lodisar ♥ Please don't cry, stay positive and smile. Because u will survive with or without me. //Love Fern ← p.s Ta det där med en nypa salt.. mina dikt kunskaper är fabulösa i know. d.s p.s2 LOVE U GUYS d.s2

MMMBop

Imorgon ska vi som sagt öva i krykan hela dagen. Det har både sina för- och nackdelar.. En stor fördel är ju att det är sovmorgon till 9.20 hallelujah praise the lord. Nä men fett skönt! Och sedan är det faktiskt himla mysigt med konserterna i backenskyrka, detta blir min sista ever!! How sad? :( Typ första gången jag någonsin skrivit en ledsen/en glad gubbe i ett blogg inlägg. Seriously tycker dom är asfula (no offence, none taken - cool bro) men kände att det behövdes en ledsen gubbe där. OKEY, back-to-bussines. Sedan har vi ju nackdelar och det är att man blir less, trött och det är faktiskt grymt jobbigt att stå upp en hel dag (testa), sedan får man typ andnöd eftersom att vi kommer vara typ 100 pers (eller kanske är det bara 70? inte alls bra på att uppskatta hur många människor vi är..) i en kyrka flera timmar i sträck - vilket leder till att det blir väldigt syrefattigt där inne! Hahah oh lord jag lät sjukt smart där. Anyway hoppas typ helt ärligt på dåligt väder imorgon för kommer helt ärligt svimma om det är 29+ eller nåt. No hate alla musikklassare, älskar värmen men tror att vi alla skulle må bättre av lite dåligt väder imorgon när vi väl står där och håller på att dö. Amen det var nog allt, kände för att skriva en dagbok om mitt liv. Hehe, nu ska jag sätta igång något avsnitt av awkward sedan sova.

cyclades blue

 Nytt nagellack från åhléns och nya örhängen från hm.

other side of the world


Ett gäng bilder från fredagskvällen. Jag och Frida åt tacomiddag hos Elin, sedan myste vi i parken med ett gäng peeps, det är hur härligt som helst att man kan börja hänga utomhus. I lördags gick jag på stan och igår var jag in ännu en gång för att lämna tillbaka ett plagg. Sedan åkte jag och tittade lite på uiks match på grubbe och på kvällen var jag och grillade med Agnes, Hugo & Josefin. Har iallafall haft en riktigt bra helg, och känns väldigt drygt med skola just nu. Nu när man börjat med alla dessa utekvällar lurar man typ hjärnan och tänker att man har sommarlov.. Men imorgon är det ingen vanlig skoldag eftersom att vi repar inför vårkonserten hela dagen och torsdag, fredag är vi lediga! Och på måndag ska alla spela nior spela brännboll mot varandra. Sedan var det bara tisdagen kvar och då är det skolavslutning, waaaah! Tekniskt sett har jag alltså 1 riktig skoldag kvar, crazy.

we could run the universe


Nu är det bara några få dagar kvar sedan får vi sommarlov, hur skönt känns inte det? Har trots att det fortfarande är skola redan haft flera mysiga sommarkvällar utomhus. Så det är ju bara roligt eftersom sommarlovet inte ens börjat, nu kommer många veckor när man får vara ledig och kan släppa allt skolarbete och bara njuta av livet. Det där lät sjukt cheesy, men det är helt ärligt det jag gör om sommaren - njuter av livet. Alldeles strax jag äta lite pannacotta med familjen till efterätt. Det spöregnar ute just nu, men det är inte kallt ute direkt. Känns bara som mysigt sommarregn.
 
 

RSS 2.0