valborg

Ikväll ska jag fria valborg hos Amanda med hela gänget. Vi kommer ha så sjukt mycket mat, efterrätt, snacks mm. Åååh ska bli gott. Senare kanske vi drar till majbrasan vid gabriljansvägen, men vi får se. Helt galet att det är första maj imorgon ändå, men så himla nice! Kram, ha en trevlig valborg.

idag är det ingen vanlig dag

.. Nej för idag är de Cornelias födelsedag! Idag fyllde min lilla syster nio år. Herregud vad konstigt det känns. Nyss var det ju jag som var nio, gick i trean och sökte till backensmusikklasser. Tiden går nästan så fort att det är läskigt ibland. Födelsedagen vart iallafall riktigt lyckad och det har vart sol hela dagen! Så himla underbart väder, nu känner man att sommaren kommer snart.
Vår är nog min favorit årstid. Iallafall när det är sånt här väder. Man liksom känner en härlig lyckokänsla, vår/sommar i hela kroppen. Faktiskt tycker jag att de känns som om allting "lättar". När våren kommer hit till Umeå, är det inte heller många dagar kvar till sommarlovet. Och sommarloven är bara så bäst. Nu ska jag faktiskt ta och gå lägga mig, så skönt de ska bli. Har knappt sovit något alls denna helg, men det gör inget. Har haft det så bra ändå!

Gomorron



Från arkivet - Grämmers 2011

Warm bodies

Nu är de äntligen helg! Så himla skönt. Igår kväll sov jag och Nicole hos Sanny. Vi hade planer för kvällen men de ändrades. Men vi hade en riktigt skön kväll hos Sanny ändå, snackade om allt mellan himmel och jord (djupt) och startade snapchat krig med världen. Imorse hämtade mamma upp mig vid nio och vi åkte iväg till stallet. Jag red Pann Apple och det gick väldigt bra! När vi kom hem från var det bara att duscha och äta lunch - för att sedan åka vi iväg till mina kusiner på födelsedagsfika. Tine fyllde nämligen 20 bast i torsdags, grattis till henne! Ikväll ska jag på bio med mina girls och se filmen "Warm Bodies". Den verkar faktiskt grym, så det blir nice. Hareee!


umebor

Fact 1: Använder orden #yolo och #swag alldeles för ofta.
Fact 2: Älskar listor. Om jag är jättestressad över saker jag ska göra, plugg etc. Brukar jag alltid skriva ner allt på en lista. Sedan bockar jag av allt tills jag gjort det. Inte alltid jag gör allt på listorna för jag hittar oftast på andra saker som är roligare. Men det hjälper iallafall att hålla nere stressen lite!
Fact 3: Äter godiset i ordning. Om jag tillexempel är sugen på en bubbliz flaska kan jag först ta en chocklad godis för att sedan äta godisen jag helst vill ha. Brukar oftas varva emellan sura godisar, chocklad och laktrits - det är bästa kombinatiomen guys. Haha, random i know.
Fact 4: Glass på stan vid apberget är standard på sommarlovet, alla umebor knows it!
Fact 5: Jag sökte till Wild Kids när jag gick i femman, kom inte med.. Vart ledsen:( HAHAH DRIV, HADE BARA INGET ATT SKRIVA PÅ SISTA!!

The time runs away

Hade engelska nationella idag och gick ändå helt okej. Igår åkte jag till kvantum typ tio minuter innan de stängde och köpte godis etc till nationella idag. Och gissa vad dom hade där, loke likes old school ice scream! Så jag fick äntligen smaka den, smakade typ precis som jag föreställt mig. Men den får helt klart tummen upp, supergod! Efter skolan (som slutade efter provet, vilket va efter elva någon gång) åkte jag och Amanda hem till henne. Vi har ätit pannpizza, snackat om Justin Bieber ofc (hon och juli var på hans konsert igår), kollat på finding big foot och keeping up with the Kardashians. Weho, so fab. Ska iallafall åka hem och äta nu, vi hörs!


Syns det att vi är musikklassare?

#at #school


to cool for school


Tea drar squirell-face. Najs huh?
Har två lektioner kvar, so och kör. Känns fett drygt och vill helst bara hem nu och äta mat. Mmmmm, gott med mat. Hahah, jag vill iallafall bara åka hem nu. Förresten det är 28 dagar skoldagar kvar sedan är det sommarlov! Så himla nice. Aa, vi börjar snart kände bara för att uppdatera ett litet inlägg. Later!

those days are grey

Ingen kan ju ha missat att ni vet den dära snygga snubben från youtube är på besök i Sverige. Han heter iallafall Justin Bieber ni som är väldigt efterblivna och han har över 33 miljoner följare på twitter. Najs dude va. Min åsikt är väl att han sjunger ändå bra och ser bra ut. Men jag är ingen som skulle tatuera in hans ansikte på min mage precis. Har ni fått en bild av min realtion till pojken? Hahah anyways, tänkte bara skirva lite nu efter som att många måste ha sett det här klippet som svt filmade när justin kliver av sin buss (eller vad det nu var) och går in till hotellet. OMG, folk är ju helt crazy. Hittade videon igen på Monas blogg och lägger upp den här ifall det skulle vara någon som inte sätt den. Såklart man får börja gråta, bli lycklig, svimma, dansa en segerdans, eller vad som nu faller dig in - när man träffar/ser sin största idol. Men brudarna som blir arga för att de bara fick se han i max 2 sekunder stör jag mig så sjukt på. Visst dom kanske blev besvikna men dom fick ju iallafall se han IRL, även fast det var typ 2 sekunder. BE HAPPY. Har iallafall spenderat kvällen med justin på hotellrummet och ätit min lite failade choklad fondue, super mysigt! P.S Justin bieber är inte på sin konsert som så många tror, det är hans hemliga tvilling som har steppat in för min skull. Naw gulligt va?
Sanningen svider.

it's not hard for me to love you - suprise

Nu tänkte jag börja med det här igen! På torsdag klockan 10.00 är den första uppe, checka in här då vettja. För ni gillade detta va? Vart en liten paus där när jag inte orkade hålla upp det, men nu tänkte jag köra på ett litet tag. Nice nice, ska ta och bädda sängen nu och fixa stuff inför skolan tomorrow.

something about it felt like home

Gör massor av videor hela tiden, men tycker faktiskt att det är himla kul. Detta är iallafall från dagen, ser ni hur stört bra vädret varit! Och vi har äntligen satt upp studdsmattan, summer feelings! Har dock inte hunnit hoppa än, mina småsyskon och deras kompisar har bokstavligen bott på den i två dygn. Sedan har jag faktiskt inte pallat mig ut, men funderar faktiskt på att hoppa lite nu och dra med mig syrran. Ska bara vila maten efter som vi nyss ätit. Anyways, hoppas ni får en trevlig söndagskväll!


Everybody Talks

Imorse gjorde jag frukost och sedan satte jag mig och kollade på en film som heter sleepover. Den handlar i stora drag om ett mean girls gäng och ett gäng med vanliga tjejer som just gått ut högstadiet, som gör en tävling om att få den bästa lunchplasten på gymnasiet. Detta säger ändå ganska mycket om vilken otroligt dålig film det egentligen är. Men jag började kolla på den och kom in i den, så var tvungen att se hela. I slutet när huvudpersonen som är med i det "vanliga gänget" får sin drömkille (såklart att det är med romantik i denna film) börjar jag gråta. Haha, omg jag var nog inte helt vaken imorse. LOL på hög nivå. Iallafall vid lunch tid promenerade jag in till stan med min käre vän tea. Väl på stan bestämde vi oss för att köpa mineralvatten, gick runt och letade i alla butiker (hehe två affärer) efter loka "likes old school ice scream" bara för jag verkligen ville smaka den. Men sad but true, den fanns ingen stans. Så vi fick nöja oss med hallon&persika och mango. Men min smakade inte mango, utan jordgubb vilket var lite spec. Men anyway det var gott de också, fick även lite sommar feeling på köpet! Det var riktigt mysigt att gå och prata om lite allt möjligt, plus att väder är på topp just nu också. Vårväder vårväder I love u til the very end.  ← deep girl

til the morning

Bilder på lite små saker jag köpte idag på stan. Gillar verkligen det där armbandet och det är grymt snyggt att matcha med olika armband och en klocka t.ex. Måste börja armband lite oftare för det är verkligen jättesnyggt! Ikväll har jag bara tagit det lungt. Vi åt pizza till middag och sedan har jag kollat lite på en film med mamma och pappa. Ska ta och göra mig i ordning för sängen nu! Ska ta mig upp hyfsat tidigt och ta tag i lite plugg. Blir nog bra det, kram.

vårkänslor

Igår gjorde vi våran sista revyföreställning, sorligt faktiskt! Nu är det nästan inget roligt kvar denna termin, det ända jag ser fram i mot är typ sommarlovet.. haha. Eller vi har ju kvar en vårkonsert som faktiskt är mysig ändå, vårkänslor/sommarkänslor på högsta nivå. Imorse hade jag ridning och efter det tog jag bussen in till stan med min lill sis. Vi gick runt och kollade i affärer och köpte en skolavslutnings klänning till henne. Sedan satte vi oss på apberget och käkade mjukglass (årets första!!). Åååh, vad gott det var!
 

Akward video

Tappade talförmågan när jag skulle spela in det här, men hoppas ni överlever! Btw BJ:n jag köpte kostade 56 svenska riksdaler!!! Vilket rån alltså, de vanliga kostar ju bara 45kr.


Inte undgå att bli kär

Kan inte sova. Så för att göra det bästa av det lyssnar jag på musik, åh bra. Jag ska blunda och försöka sova nu, hoppas på det bästa. Go natt världen.


dagen var bra

Slutade innan lunch idag, först hade vi sista delen av so-nationella och när vi blev lediga från sista engelska lektionen - fick vi sluta! Annars brukar jag ha hål i typ två timmar när halva klassen har hk. Jag och Elin åkte iallafall hem till mig och lagade amerikanska pannkakor med kakao. Det var supergott och vi vart hur mätta som helst. Sedan jobbade vi lite med våran teknik uppgift och kollade lite på "the first time" (som för i övrigt var underbar juls). Efter ett tag kom Malin förbi och vi fortsätte med tekniken. När Elin sedan skulle hämta sin lillebror, fortsatte jag och Malin att kolla på filmen. (hon hade redan sett den innan) Anyway, den var som sagt riktigt grym! Kollade sedan igenom alla låtar som var med i filmen, hahah nolifer. Var en massa bra låtar jag hittade faktiskt. När Malin åkte hem åt jag middag och sedan dess har jag inte gjort något alls nästan. Helt stört vad fort tiden går. Mamma kom precis hem, hon har vart och stor handlat - så ska hjälpa till att packa upp. Ikväll blir det nog plugg, se någon film, eller kanske gå ut en sväng och gå? Men såg precis att klockan nästan är nio så det blir nog för sent att göra det. Ska gå nu, vi hörs!

Shotar jucie på en onsdag

En fabulös video som jag och Elin nyss filmade, njut friends.


Welcome to the new age

Lol vad jag gör jag ens med min hand. Typisk kawaii troare eller något. Och jag vet typ inte ens vad det betyder. Ärligt vad skriver jag ens. Ens. Hahah, gud vad konstigt det här blev. Nå väl, jag kom hem från skolan för ungefär en halv timme och har redigerat lite bilder kreativ som jag är (not). Ska iallafall tillbaka till skolan för att förbereda inför föreställningen vi har klockan 7. Kom och kolla va!! Nu ska jag plugga franska glosor och se på glee vilket jag inte gjort på femtiotusen år. Anyway kärlek bror.

it's a tricky question

Hade so-nationella nu på morgonen. Det gick väl helt okej, var inte alls så svårt som jag hade förväntat mig. Men det var en jäkla massa skriva uppgifter, det är jättejobbigt att skriva ner allt man vill säga då - eftersom man har en begränsad tid och måste hinna svara på allt. Jag känner mig iallafall nöjd. Ett plus för dagen är att jag gick och kollad hos syon om jag kom in på mitt perliminära gymnasiebetyg - och det gjorde jaaag! Weho, känns sjukt bra verkligen. Nu ska är det bara att försöka hålla upp sina betyg, och hoppas att inte alla väljer musik midgård på omvalprovs tiden. Nu ska jag strax dra tillbaka till skolan och göra en revyföreställning för mellanstadiet, wish me luck!

när man faller, reser man sig igen

Har precis kommit hem från våran andra föreställning av revyn. Jisses vad skoj det är. Även fast det inte gick så bra för mig idag, så känns det helt okej ändå. När jag berättade hur det gick här hemma sa min lillebror ett par visa ord: När man faller, reser man sig igen. Hahah, thats true! Nu är det skönt att vi har paus från revyn i ett par dagar och då är det bara att ladda om och göra ännu bättre i från sig på tisdag. Gud vad jag babblar på här. Känner mig stört trött nu iallafall, vi hade ju föreställning igår också. Ska tvätta bort allt smink, byta om till myskläder, städa lite på mitt rum och sedan titta på lite film. Ha en trevlig lördag foxs!
 

All I could see was a large darkness

Nu pågår säkert repitionen för fullt. Klockan 19.00 är det premiär ikväll, kom och kolla vettja! Later dudes

snart är det jag som är kung

Gick en på en powerwalk (känner mig så himla tanig när jag skriver powerwalk, men ni fattar vad jag menar) in till stan med Amanda efter middagen. Det var riktigt skönt att bara få rensa tankarna och snacka lite allt möjligt. Sedan är det ju som sagt premiär av revyn imorgon så vi snackade lite om det. Känner mig faktiskt inte jättenervös, mer spänd och taggad liksom. Nu har jag duschat, målat naglarna och fixat lite inför imorgon. På dagen ska vi köra genrep med kläder, smink och hela köret - lets do this!

let's get undressed

Hej, idag har vi haft ett genomdrag av alla låtar och imorgon blir det genrep på dagen och på kvällen har vi premiär. Herregud vad sjukt! Men det ska nog gå bra ändå. Igår prövade jag som sagt att göra sminkningen vi ska ha på revyn och tycker verkligen det känns konstigt att vara så sminkad. Imorse ville jag pröva att göra eyeliner igen, men kände mig inte alls bekväm i det. Har gått runt hela dagen och känt mig jätte översminkad. Verkligen jobbigt att vara bland människor och inte känna sig bekväm. Nu ska jag iallafall ta och städa undan lite på mitt rum, sedan blir det middag.

I was wondering if

Efter skolan idag hade jag stört ont i huvudet la, så jag la mig och vilade ett tag. Tog det lugnt enda fram tills jag skulle äta middag, då jag åt pannkakor med hallon och sirap. Gud vad gott det var! Efter middagen bestämde jag mig för att öva på sminkningen vi ska ha till revyn. Det hela gick väl sådär. Alltså jag måste vara sämst i världen på att lägga en eyeliner.. det ledde till att allt sminket tog crika två timmar att göra. Herrejesus, ni som föddes med gåvan att kunna rita en eyeliner ni förstår inte hur avundsjuk jag är. Och jag har faktiskt försökt förrut, men jag blir ikket bättre!
Här har ni lite bilder på sminket jag använde mig av, plus mascara som jag glömde ta med på bilderna.
 

it's the truth that i'm searching for

Smoed ♥
Why tumlr is such a great deal. www.youngermorehunger.tumblr.com
 

Sunday

En smått random video från i söndags. Bara lite klipp från dagen, vill testa på appen! Dock var det en massa krångel med att ladda upp den. Försökte ladda på den söndag kväll, men det gick inge vidare. Nu fungerade det dock!! So here you go, hope you like it mucho grande


Can't always get what I want

Skolan började idag. Känns väldigt jobbigt att behöva stiga upp tidigt, men vi har temavecka nu och övar bara inför revyn. Så det är skönt att få slippa vanliga skola iallafall, men är ändå drygt med skola. Det blir också rätt intensivt efter som jag spelar trumpet i blåset, då vi övar och är med på nästan alla låtar. Men, men inte så mycket att göra åt det. Efter skolan idag fotade jag lite, kommer upp bilder senare. Annars har jag bara slappat, somnade sent igår så behövde bara vila och ta det lungt. Ska fortsätta se serier nu! Kram


We stayed up all night talking about random things that were important then

Hola amigos! När jag var på stan i torsdags med Agnes, gick vi runt ett tag innan vi satte oss på Wayne's och fikade lite. Standard stället, varje gång vi är på stan och ska fika blir alltid det! Haha lol. Efter ett tag kom Johan och Jacob in till stan också, så vi gick runt och röjde på ume stan. Nemen det var riktigt trevligt att bara gå runt och snacka! Igår var det som sagt Umeå open (ni kan inte missat mitt otroligt fagra videoinlägg) och det var grymt! Bäst var nog ansiktet & shot out louds! Sedan var det massa som var grymt också, cult of luna var ju coolt att se trots att öronen var ur funktion efteråt och det inte är min musiksmak! Kom hem från ridningen för en timme sedan, resten av dagen blir det att vila upp sig inför ikväll (Umeå open x2) och kanske blir det en sväng förbi glassfestivalen!


Nyss råkade jag ta på en blomväxt

Failade ganska hårt i slutet när jag skulle säga hur länge jag hade filmat.. hahah anyway xoxo bitches (lol)


think in the morning

God morgon! Gjorde precis en dunder frulle och sitter och tittar på harry potter and the half blood prince nu. Ja jag kände för att tare på engelska, haha. Vid halv ett ska jag träffa Agnes på stan och fika, vi går säkert runt en sväng på stan också. Det var så länge sen vi träffades nu, så det blir mysigt! Ska fortsätta kolla på filmen nu, later!

kan inte bestämma mig

Bild från när jag och Tea promenerade hem från stan för några veckor sedan. Var ute på en pw/springrunda in till stan för ett tag sedan. Det måste vara något fel på mig, alltid när jag bestämt mig för att bara gå ut och gå, slutar det med att jag börjar jogga och sedan springa. Och när jag bestämt mig för att dra ut och springa slutar det med att jag går för att jag är för lat. Hahah, men idag visste jag inte vad jag skulle göra så blev helt enkelt både och. Sedan är det sjukt kallt ute och känner verkligen inte att jag vill dra på mig någon rejälare förkylning nu när vi börjat med programmet på cheerleading. Ska sluta babbla nu och gå och duscha, sedan ska jag sätta på någon film och bara mysa.

bjurviken - söndag

Har egentligen inte så mycket att skriva om alla bilder från fjällen, kanske låter konstigt men kommer faktiskt inte ihåg allt vi gjorde - vilken dag det var osv. Så jag låter helt enkelt bilderna tala för sig själva. Det kommer nog upp något till inlägg med ett gäng fjällen bilder. Sedan kommer det såklart publiceras någon enskild i inlägg framöver.

Cause I have the most reckless heart when I try

Här får ni lite bilder från fjällen. Detta är från lördagen då vi åkte in till byn och handlade lite. Sedan tog vi det mest lugnt den här dagen som jag minns det. Såklart firade vi påskaftonen med påskägg också, tog dock ingen bild på mitt ägg. Fler bilder kommer upp om en liten stund, håll utkik!

good old days

Morning! Hur har eran påskhelg varit? Min har varit kanon, med sol, grillning, bastu, godis och bara massa mys. Kom hem i måndags kväll och igår var jag och red zillen klockan två. Var ensam i ridhuset väldigt mäktig känsla och efter passat var han verkligen i bra form. Bästa känslan när man känner att hästen verkligen har jobbat. Igår kväll träffade jag lite vänner, snackade osv riktigt mysigt! Vaknade för en timme sedan ungefär och känner mig pigg och glad. Lite konstigt för somnade väldigt sent i går, men jag klagar absolut inte!

RSS 2.0