när det stormar om natten

Hej! Kom hem från skolan för ett tag sedan och har inte gjort så mycket faktiskt. Har en historia uppgift jag borde skriva klart och skicka in, har en sida i matten jag borde räkna osv men det är mycket i livet man borde göra. Hur ska jag hinna med allt? Nemen lol, ska faktiskt ta och sätta mig och se en film om en bok jag läst på svenskan, tror jag. Annars får jag se den till helgen. Vi ska iallafall hålla ett tal om boken vi läst nästa vecka inför klassen (eller en mindre grupp) och efter vad jag hört ska filmen och boken likna varandra, därför känns det som att jag får en större inblick kring boken om jag ser filmern också. Hur som helst nu ska jag försöka göra något vettigt med mitt liv, vi hörs.
 
 
 

and I want to see you here beside me, dear

 
Finaste låten just nu, på replay.

Don't know why


Måndag! Har haft en helt okej dag faktiskt, hade ett mysigt klassråd där vi fick fika av en i klassen som frivilligt ställt upp och bakat!! Sedan har vi även infört en hemlig kompis vilken betyder att man ska va extra snäll mot någon i en vecka, kul tycker jag! Ända sedan jag kom hem har jag legat på mitt rum haft tända ljus och lyssnat på musik, så himla värt. Har lite granna pluggmässigt att ta tag i, så ska försöka göra bort det efter maten. Nu middag, vi hörs.

länge leve funderingar

Söndag igen då! Idag är det alltså fyra söndagar kvar till julafton. Wow tiden springer verkligen iväg. Ibland blir jag lite rädd när jag tänker på tiden eftersom att det är så läskigt hur snabbt allt kan gå ibland. Rätt vad det är har jag levt ett långt liv och kan se tillbaka på alla mina barndomsminnen. Ändå konstigt att den dagen någon gång kommer komma, eftersom man alltid går runt och tänker att det är så otroligt långt kvar tills man kommer bli så gammal och ska börja förbereda sig för att lämna jorden. Men samtidigt nu när man ser det såhär, det kan lika gärna vara imorgon. Jag tror att söndagar är min funderar dag och om jag inte får en massa kluriga tankar under dagen, kan jag ibland ligga vaken i timmar på kvällen och tänka på det ovärdaste som en händelse där jag ångrar mitt agerande eller fundera på teorier om hur universum egentligen är uppbyggt. Nu ska jag ta och läsa min svenska bok så jag slipper fundera så mycket. Ibland är det skönt att ha någon annan som kan fundera lite åt en själv liksom.

Suddenly your world has changed forever

Har varit på stan med tea idag, ikväll ska vi nämligen på födelsedagsmiddag hos Amanda! Och fira hennes sextonårsdag, vilket lär bli jättetrevligt. När jag kom hem från stan kände jag för att fota lite pics, dock är min fjärrutlösare trasig så jag bönade och bad och tillslut ställde min kära broder upp som fotograf. Om ett litet tag kommer tea hit och hjälper till med att fixa med inslagningen av vårt paket. Vid klockan 18.00 ska vi sedan börja dra oss mot amanda, i övrigt hoppas jag ni får en trevlig lördagskväll!
 
 
 
 
 
 
 
 

inte helt svart på vitt iallafall

Imorgon äre fredag ♥ Lekte med photobooth i brist på liv, sedan är ganska kul att ta egopics. Anyway min fagra vän Meier fyller sweet sixteen idag!! Grattis fina du! Nu ska jag springa till bussen, later amgios!! Förresten imorgon är det fredag och då får vi äntligen helg, håll ut nu vänner.
 
 
 

we grow up too fast

Kom hem från skolan för en stund sedan och har precis fikat lite. En halv lussebulle och pepparkakor, bra mat. Kände faktiskt att jag var värd det plus att jag ändå ska äta middag snart. Åker på träning halv sju, ikväll ska vi ha tumbling - ser framemot det! Just jobbar jag med mina rondater och i lördags på tumblingpasset kändes det som att jag fick en massa teknik knep, så förhoppningsvis sitter den snart!
 

orange is the new black

Målade naglarna igår och tog dessa bilder nyss. Hade typ en photoshoot med min hand, lol. Iallafall tänkte jag att det skulle vara kul att dela med mig av detta så, here you go! Den första bilden tycker jag om riktigt mycket, den vart lite creepy faktiskt - men jag gillar den! Och sedan kände jag för att skriva lite fancy "orange is the new black" någon som följer den serien? Det är en ganska ny serie som kommit ut på netflix och jag har några kompisar som tittar på den. Själv har jag inte sett den, eller har sett typ ett avsnitt och jag tyckte den verkar lite wierd. Men så är det oftast med de flesta serier, antar att man gillar den när man väl kommer in i den!http://news.xbox.com/~/media/Files/Orange.jpg?w=940

lussekatter är nog min favorit katt

Imorse när jag vaknade mådde jag verkligen inte bra. Mådde allmänt illa och hade huvudvärk så jag stannade hem från skolan och sov ett x-antal timmar extra. Känns faktiskt bättre nu och har varit lite halvers de senaste månaderna, så det kändes behövligt att stanna hemma och ha en vila upp sig en dag. Har hittils typ hunnit med att äta frukost och plugga lite franska glosor. Ska nog till skolan imorgon, eftersom vi har franska prov och om man inte skriver provet på provtiden måste man göra det hemma och då kan man bara nå en viss nivå/ett betyg! Gör gärna bort det imorgon också. Annars har jag haft en väldigt bra helg. I fredags var det musikarfest för alla på musikprogramet på verket. I lördags gick jag på bio med ett gäng saknade männsikor och efter det var vi lite yolo och körde fortet på megazone! Sedan hade jag också en två timmars tumbling i lördags och igår hade jag träning, vi körde programdansen vilket var jättekul! Det är inte långt kvar tills juluppvisningen och det känns verkligen som att det gått framåt med tajmingen osv bara de senaste veckorna. Men ännu tightare ska det bli! Ska bli så roligt att få se skillnaden på dm i vår när vi kommer kunna det perfeeeect!

I Wish I Was Punk Rocker


"I was born to late to a world that doesn't care"

Idag hade jag blommor i håret. Saken är den att mitt hår var kaos imorse och fick lov att sätta upp det. Detta slutade med att jag fri stylade och det här blev alltså le finale resultat. Man skulle nästan kunna tro att jag planerade frippan men så var inte fallet, lol. Började iallafall lyssna på den gamla goding (läs rubrik) och får massa nostalgiska feeling 2006 in my heart<3 Nu ska ja göra lite pluggiliplugg och sen har jag träning ikväll. Imorgon äre helg och känns pretty good!!

lite mer än två veckor

Jul, jul strålade jul. På söndag är det exakt två veckor kvar tills 1 advent. Waaa, så himla stört egentligen. För tänk att vi snart är inne på årets sista månad. Och sedan kommer 2014. 2014. Hur i hela friden? Det var ju nyss 2012?! Som man brukar säga tiden går fort när man har roligt, och jag har iallafall haft ettt himla bra år och det är ju faktiskt inte slut ÄN. Så ska försöka ta vara på tiden som är kvar minsann. Nu sitter jag iallafall här och käkar pepparkakor, dricker mjölk och lyssnar på julmusik. Eller okej jag lyssnar tyvärr inte på julmusik men det skulle varit naw om jag hade gjort det. Vi pratade om det härom dagen att den 24 november (lägg det på minnet) är det socialt accepterat att börja lyssna på julmusik eftersom att det är exakt en månad kvar till julafton då!! Okej nog snackat, nu ska jag ta tag i min engelska skrivuppgift. Klockan fem åker jag iväg på orkester, hörs!

'Cause wings are made to fly and we don't let nobody bring us down



Godmorgon! Vaknade för ett litet tag sedan och ska gå och fixa frukost snart. Jag har lite sovmorgon idag och börjar inte förrens 10.15 idag!! Vi har nämligen "kördagar" idag och imorgon för att öva in julsånger till lucia osv. Det känns ändå ganska kul, och mysigt med julsånger! Mycket roligare en vanlig skola iafa, dock har jag fått reda på att alla andra på midde för utom vi (musikarna) är lediga dom här två dagarna.. Lol. Amen ja får iallafall sjunga julsånger med stämmer, känna den mäktiga känslam av att sjunga tillsammans med folk och höra hur vackert det låter (oftast)! Ha en bra dag people!!

Kvalitetstid




Ikväll tittar jag på Sunes jul med familjen, världs bra alltså. Längtar mer och mer efter julen nu känner jag! 


Birap ba ba ba babirap





Well hello there my dearest fellas, jk. Nemen hej alla fina, har ni en trevlig helg so far so good? Själv mår jag asbra. Dock är jag lite trött bara och allmänt slut. Efter skolan drog ja och nå poolers på waynes, snackade om livet och va allmänt glada över att de var helg. Fick grym energi av detta så när jag hem skrev jag klart och lämnade in min historiaanalys-sak (WOW FRIHET). Kvällen spenderade jag och lite för många människor i Almas källare, så detta gjorde att det blev trångt men riktigt mysigt och trevligt! Vi såg nightmare on elmstreet och garden state. Har sätt nightmare on elmstreet förrut och den är faktiskt riktigt bra, garden state såg jag bara se en liten del av men det jag hann se av den var bra! 

why why, tell them that it's human nature

 
http://cdn.discussny.com/attachments/headline-news/5395d1373827573-rip-cory-monteith-cory.gifhttp://data1.whicdn.com/images/68345033/large.gifhttp://media.tumblr.com/tumblr_la5d7ewgaB1qe9v3ho1_500.gif
Cory Monteith May 11, 1982 - July 13, 2013 ♥
 

And I had a feeling that I belonged


Var otroligt skönt att sluta tidigt idag.

I'm definitely in my zone

Skola imorgon tyvärr. Det är så himla härligt med lov för man kan bara koppla av och ta det lugnt. Idag vaknade jag klockan två så har inte haft många vakna timmar. Men jag har hunnit städa mitt rum riktigt ordentligt och rensat lite i garderoben, sedan har jag faktiskt inte gjort så mycket. Dock är det skönt att ta det lite lungt. Får se vad jag ska göra nu, har plugg, borde strecha lite, sedan måste jag duscha och försöka komma i säng inte allt för sent. Aa vi får se vad jag hinner. Hörrrs!

en lycklig dag för varje fallande löv man fångar

Imorse hade jag som vanligt ridning, vi hade hoppning! Det var faktiskt väldigt kul och jag brukar tycka att det är lite läskigt att hoppa ibland. Men jag tycker ändå att det gick bra idag! Nu är höstlovet nästan slut och jag känner verkligen att det känns så jobbigt med skola. Det är liksom stress, plugg och ja vet inte vad. Men nej nu ska sluta klaga och face the facts. Allting blir så himla mycket vad man gör det till, så får försöka ha en posititv inställning till det hela. "Utbildning bådar gått för ens framtid" - dagens qoute och visdoms ord made by moi. Vi hörs och njut av ledigheten nu ungdomar

you better shine

 

I would never forget anything that important

Tre bilder från sommarlovet.

Sweet dreams

Godmorgon, vaknade för ett bra tag sedan och har inte alls gjort särskilt mycket. Just nu ser jag Glee försöker titta ikapp och har ännu inte hunnit se avsnitt "The quaterback" åh jag känner mig inte redo. För er som inte visst det så dog en av huvudkaraktärerna i serien och då har dom tillägnat ett avsnitt till honom. Ska fortsätta titta nu, vi hörs!


RSS 2.0