The Hobbit

Sitter i biosalongen och ska precis se  på del två av the hobbit med familjen mfl. Mys! Denna dag här jag tagit det lungt, läst min jultidning och käkat gott. Soft liv man lever ändå så här kring jul, jag klagar inte. Hoppas ni har en trevlig kväll! 

Tjugofjärde





Har haft en jättefin julafton med nära och kära! Massa god mat, Kalle Ankas jul, presentöppning, Wii spelande, mera mat, godis, mys och allt sånt där som hör till julen. Är så tacksam för alla fina julklappar också!! Nu ska ja byta om till myskläder, ta en kopp chai och se någon film eller läsa lite. Jag går iallafall till sängs ikväll med ett leende på läpparna.

you never even asked

Då var granen klädd här på spiralvägen! Nu har jag iallafall lite christmas feelings. Ska ta och fixa lite nudlar nu och spela lite sims med mina lilla syster, mys. Resten av dagen ser ut att bli såhär lugn, orkar nog inte ta tag i något plugg. Imorgon får jag väl göra det. Men annars har jag i och för sig ett helt lov på tre veckor att få det gjort. Veckan när vi börjar igen har jag nämligen en franska inlämmning och veckan därefter väntar ett matteprov. Vi hörs!

sista advent

Nu ska vi klä julgranen här hemma! Åh vad mysigt det kommer bli, fatta att på tisdag kommer man sitta samlade hela familjen och kika på kalle anka med pirr i magen. Tråkigt dock att vi inte har någon snö här i ume! Men jag har för mig att det ska snö på julafton, hoppas hoppas det stämmer. Annars har jag tagit det riktigt lungt de senaste dagarna, ränt på stan en hel del och handlat de sista klapparna. Fikat, lunchat, myst, hängt, kollat serier. Sånt där man mår extra bra av. Igår var jag även in på stan och gick med i ett fackeltåg mot rasism. Det var ca 2000pers som kom till eventet (trots väder omständigheterna) och jag kände mig verkligen som en stolt umebo.

juluppvisning

Bilderna är tagna av Ida!
Igår hade vi juluppvisning med cfa och var hur kul som helst att få uppträda med hela programmet för första gången! Trots lite förrvirring från början med lite räkningar så löste sig det hela väldigt bra. Jag är så glad över att få vara med i detta fantastiska lag och taggar verkligen dm nu i februari! Det blir faktiskt min första tävling och säker på att det kommer bli väldigt epic. Idag hade vi träning som vanligt och vi fick bla testa på lite lekbygg, vilket var roligt eftersom att det är något utöver de bygg som man har i sitt program!
 
Detta är denna officiella DM-norra t-shirten, erkänn att den är väldigt fab! Älskar texten på baksidan också.

But ma hair is fierce'




Imorgon har vi juluppvisning och jag känner mest bara "ajajkajsjkslajdbs" sååå jättetaggad!! Men nervös som faen, hör dock till ganska mycket att vara nervig. Det ska man ju liksom vara. Första gången jag "uppträder" med ett helt program vilket gör det extra pirrigt! Nu känner jag bara "nu kör vi" och håller tummar och tår för allt går bra!

Silly thinking life was easy

(source: ona tumblah)
Vad har ni gjort denna måndagskväll? Själv har jag försökt förstå mig på 1600talets Sverige och he gick väl helt ok. Sedan har jag mest bara tagit det lungt, måndagar är tillför att komma igång. Jag brukar ha väldigt svårt att vara pigg och känna någon som helst ork på måndag morrnar - vilket jag tror många att känna igen sig i! Men imorse var det faktiskt inte så tungt att kliva upp ur sängen. Mamma kom förresten hem idag från Italien! Och hon hade med sig lite taxi free godis, voliá!! Så himla nice. Nu ska jag faktiskt börja tänka på refrängen som mina päron brukar säga. När man vart upp förlänge och borde gå och lägga sig liksom. Inte för att det egentligen är särsklit sent just nu (för mig..) men har lite musik att öva och vill för en gångs skull känna mig utvilad.

twerk twerk



Vi kallar detta för en väldigt konstig lördag bara. Försökt plugga lite gick väl helt ok men har kvar en del. Haft ridning och sedan bara hållt på med massa onödig saker. Åt middag med min bror, vi var ensamma hemma. Och det var supermys verkligen! Känns så konstigt för han har blivit så stor, man märker liksom att han är påväg in i tonåren. För han har verkligen mognat bara det här senaste halvåret! Vi pratade lite om Vampire dairies (jaa han ser också på det! Tänk om man själv varit så cool när man gick i sexan) och han har faktiskt kommit längre än mig! Waaah så många serier jag måste se i kapp nu känner jag. Men time will give that time!



Keep your mind in peace



Har precis kommit hem från träningen, vi har kört igenom och finslipat räkningar, dans och lite bygg. Nu är det inte långt kvar till juluppvisningen och lite nervös är jag såklart vill ju sätta min räkningar perfekt. Bara att öva!! Förhoppningsvis får vi även musiken och dräkten innan så då kommer det bli superfierce!! Waaah nu blev jag jättetaggad! Ska upp in i duschen snabbt sedan se julkalendern och sova, vi hörs.

raise your glas to christmas songs and warm drinks

raise your glas
Hallå där alla små barn. Idag höll jag mitt svenska tal och det gick ändå helt ok. Var nervös och rädd men se jag överlevde ju! Sedan har jag faktiskt bara sjungit kör resten av dagen. Vi har ju kör som andra lektion på torsdagar och sedan hade vi ett extra körrep inför lucia med alla musikare på blocket, jag tycker jättemycket om kör! Men det blir ganska intensivt och jobbigt efter ett tag när man repar så här länge. Men det var ju trevligt iallafall, jag längtar verkligen efter lucia!! Det kommer bli så mysigt. Sedan ska jag och tre vänner iväg på en private julspelning 20:e och sjunga massa grubbelåtar och det kommer bli väldigt epic. Åååh tagg. Två veckor kvar nu till julafton, shiet tiden går fort! Känns konsigt att tänka att jag nu snart gått en hel termin på gymnasiet med min nya klass också. Nyss var det ju sommarlov och man hade pirr i magen inför uppstarten. Julen blir mysig, vi ska fira här hemma och sedan kommer mormor, morfar och mina kusiner. En positivt rolig överrasking är också att min farfar och hans fru kommer upp för att fria med oss! Det blir fullt hus alltså, som det ska va på julafton.

tomorrow is comming closer

 
Idag har min bror fyllt 12 och det är även som ni säkert är medvetna om 1:a advent! Har iallafall haft en riktigt fin dag. Började med att jag blev väckt vid halv nio av mamma för att vi skulle sjunga för William. Sedan kollade hela familjen på julkalendern (och jag tycker faktiskt den verkar bra hittills!!) och de var himla myyys! Efter det skjutsade pappa mamma till flyget hon åker till italien och är borta en vecka. Och det roliga med det är att hon tycker det känns jobbigt att åka iväg. Hmmm, skulle gärna byta!! Själv är man kvar i Västerbotten för att plugga och gå i skolan, och pulsa fram genom tre meters djup snö och dessa mörka kalla vardagseftermiddagar. Låter ganska trevligt eller va säger ni? :-) Min kusin lämnade också sverige igår för att besöka och åka runt i thailand på obestämd tid.. Jag vill också resa ut i vida världen! Längtar verkligen efter att få ta studenten och bara sticka iväg. Upptäcka världen, göra massor av resor, jobba utomlands, ja listan fortsätter. Jag tror ändå att jag ska sikta på att ha ett internationellt jobb när jag blir stor. Skulle lätt kunna tänka mig att resor liksom ingick i mitt arbete. London på måndagen, Milano på tisdagen, Berlin på onsdagen, New York på torsdagen, Paris på fredagen och sedan åker jag hem till Sverige över fredag och lördagen för att besöka min familj över helgen. Sedan när jag blir äldre och förhoppningsvis kommer vilja skaffa familj och liksom blida ett liv med någon, kanske jag bosätter mig i Sverige eller någon annanstans där jag tycks trivas lika bra som i vårat jävligt fantastiska land. (ursäkta uttrycket men Sverige är bra fantastiskt om man tänker efter) Och då kanske jag nöjer mig med att resa några gånger per halvår. Framtidsdrömmar, suck. Jag får aldrig nog!! Men jag tycker att det är fantastiskt att ha mål, drömmar och ambitioner. Det kan man aldrig få för lite av.

första december

Igårkväll gick jag äntligen på bio och såg catching fire! Alltså del två i triologin hungerspelen och den var helgrym. Klart upp till min förväntan!! Hade en jättetrevlig kväll och när bion var klar tog jag och Julia & Amanda bussen hem till mig för att umgås, slutade med att jag somnade i amandas knä och dom satt och skrattade åt vine videos. Hehe, så sociala. Var dock aktiv sedan 08.00 igår, då jag åkte till stallet för att rida, sedan direkt till tumbling mellan elva och tolv, sedan hem duscha, sedan ta bussen in till stan med amanda, sedan fick vi skjuts hem från stan vid fyra/fem där någongång av mor, sedan middag och sedan bussen in till stan once again för bion! Fullsmäckad men rolig dag. Gick förresten superbra på ridningen igår. Vi hade hoppning och fick hoppa en bana. Och jag red nog en av dom bästa rundorna jag ridit i mitt liv. Det kändes jättebra iallafall, stressade inte upp mig när jag red och hade kontroll hela tiden. Så nöjd. Kände bara för att dela med mig av det.

RSS 2.0