.


The sky is limited

eat sleep cheer - repeat

Ska precis sätta igång cheerleaders s.2 och jag är super excited. Smoed är så stört bra. Verkligen tråkigt att vi inte har någon träning på lovet, men förstås skönt med lite vila. Dock känner jag verkligen cheerabstinens x1000 när jag tittar på cheerleaders, lol. I helgen hade vi koregrafiläger och har nu officellt fått hela vårt program som vi ska tävla med på dm den 9 februari. Waaah, helt crazy det är snart. Ca 4 måndader bort. Jag ska verkligen jobba med att få upp en bättre kondition tills dess. Har dock på bara ca 2 månder sätt stor förändring på träningarna hos både mig själv och de andra! Tänk bara att dubbla den tiden och om jag lägger på dubbel fokus. Baaaam. Måste bara bli hundra procent frisk också. Jag ogillar verkligen förkylningar det är något jag helst skulle slippa!! (vem skulle inte vilja det) Tänk om man hade en superkraft som gjorde att man aldrig blev sjuk. Det skulle minsann va något va! Borde ta tag i mitt plugg, men det är ganska mycket kvar av lovet. Och jag känner att jag förtjänar att njuta lite av min ledighet. Hahah, märks det att jag försöker övertala mig själv lite här? Later

Shanghai
Åkte på Shanghai & åt med mormor, morfar, Cornelia och William. Påväg hem nu mätt och belåten!

pink velvet pillows

Godmorgon!! Hade verkligen en riktigt bra dag igår. Dagen spenderade jag med Mona och Sanny, vi åt, snackade och tittade på Harry Potter 7.1. Mot kvällen åkte ja hem till Julia där jag och ett gäng brudar tittade på en film som hette Keith. Och den var faktiskt jättefin!! Kan sammanfatta det hela med att jag bara hade en allmänt nice dag igår. Nu har ja precis stigit upp (vaknade för en 1h sedan..heh) och gjort lite frulle. Mormor och morfar kommer lite senare idag, så tills dess ska jag ta och titta lite på "Cheerleaders" på tuben.
 

Antumn falls apart

Har precis varit på Konsum med Sanny och Mona, vi har köpt frukt, cupcakes och kakor.
Planen är att bara ta det lungt hela dagen, det låter väldigt bra i mina öron! Vi hörs
 

mormor och morfar


svävar bland molnen

Cirka första inlägget jag gjort på måndader nu med riktiga bilder. Dessa bilder är tagna med mitt allt för oanvända teleobjektiv och kommer från mitten av augusti, vilket var för ett tag sedan. Har inte hunnit greppa att det var måndader sedan vi hade sommarlov. Det var ju igår som vi hade 25grader varmt, det aldrig blev mörkt om kvällarna och man bara levde livet!! Livet rullar iallafall vidare och jag är glad. Looooov imorgon! Älskade höstlov hur skulle jag klara mig utan dig? Så pågrund av detta känner jag mig extra happy, har även haft koregrafi läger i helgen och gått igenom hela programmet på cheerleading. Åååh, är så taggad på denna säsong! Trots att jag har en hel del plugg att ta i tur med detta lov, känns det ändå som att jag kommer hinna med en hel del roliga saker också. Ladies and gentlemens de går bra nu.
 

SinnesHallå där. Okej borde verkligen göra klart matten nu men det är faktiskt bara drygt och riktigt tråkigt. Ursäkta mitt klagande men känner ba nej palla. Äsch nu får jag rycka upp mig och ta tag i det. Bara att göra bort det.

ma man - the lazy song

Har blivit helt besatt av Bruno just nu, hans röst är ju helt magsik. Sedan är han väldigt attraktiv också och det är ju inte precis ett minus. Har räknat till att jag lyssnat på "the lazy song" 5 gånger på repeat nu. Den gamla godingen alltså. Nejmen idag blir en lazy dag känner jag. Kom hem från träningen för cirkus en timme sedan nu och har precis käkat lite lunch. Mina måsten för dagen är plugga lite och öva trumpet, sång, trummor (yeah cool kid). Nu ska jag se filmen "Dreamgirls" som min vän alva tipsade mig om. Ska nämligen göra en cover på the amazing Queen B's låt listen på min sånglektion. Så om jag tittar på filmen dreamgirls där självaste Beyconé är med och sjunger denna låt, kanske jag får lite inspo liksom. 
 

Chelsea


Hade en riktigt bra ridlektion imorse. Fick rida Chelsea, hon var jättefin att rida faktiskt! Nu har jag käkar lunch och duschat. Har inget speciellt in planerat nu på dagen, men ikväll ska jag på födelsedagsmiddag hos Malin så det lär bli riktigt trevligt! 

RSS 2.0