all heder

Tänkte bara göra ett litet inlägg såhär på söndagskvällen då jag inte har så mycket bättre för mig. Har i princip inte gjort ett jota idag men det är lov och det är skööönt. Kommer absolut avnjuta ledigheten till fullo. Men har legat i sängen och lyssnat på massa cheerlåtar och kollat igenom gamla bilder. Hahah åh vad fint<33. Alltid när jag börjar kika igenom mitt ofantliga bildarkiv som bara blir större och större (hårdisk bör införskaffas snarast, pga vill ej riskera att datorn kraschar eftersom min förra gjorde just det och jag grät ... ) OCH skulle känns så sjukt skönt att liksom få allt sorterat och snyggt. Mycket roligare att sätta sig ner och jobba med bilderna då ju. Nu har jag precis ätit middag och planen är att städa undan lite på mitt rum och sen maybe go for a walk, buy something nice at ica och sen typ se film? sova? basta? So many opptions in my fab life. Lol vi höres vänner
 

Breakfast at Tiffany's


Så skönt med lov!! Efter att gjort bort ett NK-prov, matte-prov, en svenska debatt och en jazzinvigningen känner jag att lov kom precis lägligt och välbehövligt. Under lovet ska ja se MASSA serier (det är planen iallafall, hur det blir återstår att se), sedan ska jag hänga med lite vänner i guess och även åka en sväng till Alvas stuga vilket känns så himla mysigt!! Längtar! Annars e det ändå bra, hyfsat iallafall och ska absolut inte klaga. Har det ju bra

Allt löser sig till slut

Helgen har varit förvånansvärt bra. Och kan helt klart konstatera att jag inte har mått så här bra på så länge. Efter skolan i fredags cyklade jag hem och åt indiskt med familjen. Sen kom Signe och hälsa på och vi hade sleepover, väldigt mysigt och välbehövligt!! Är förresten så glad över att jag har henne som vän. Dagen efter åkte hon hem efter vi gjort en klassisk american pancakes lunch. Klockan tre hade jag sedan en uppvisning med laget på Udominate arena och gick förvånansvärt bra!! (För att ha tränat så pass lite på programmet vi visade upp) Så efter det åkte jag hem nöjd och glad. Bytte om och duschade kanon snabbt, för att sedan fara in till stan och köpa sushi med mina tjejorrr. Vart en himla himla trevlig kväll det med!! Kul med en liten reunion liksom. 

Idag har jag tränat (bra träning faktiskt!!) och har hittills bara hunnit med att äta efter det. Det är söndag, jag har två prov och inlämningar/redovisningar/uppspel till veckan. Vad förväntade ni er. Att jag skulle dansa runt i köket och eftersom jag gjort bort skiten så jag skulle kunna känna mig fri? Haha jo i mina drömmar. Men söndagar är den där dagen då man inte gör ett skit och ångrar det som fan, men samtidigt inte. För nu ligger jag här och har inte gjort ett skit. Men känns ändå jävligt bra. Pga älskar mitt liv och allt löser sig till slut. 

Född fenomenal


Idag när jag cyklade hem från skolan insåg jag hur stor skillnad man kan göra i sitt liv genom att göra just det. Göra saker. Cykla, äta middag med familjen, se en film, lyssna på musik, träffa människor, gå i skolan, läsa en bok, plugga, träna. Alla dom här sakerna leder till att man kanske börjar inse hur fint allting är ändå. Att det är så viktigt att njuta av alltihopa, det som är här och nu. Det hjälper inte att stänga ner massa väggar och göra sig själv liten och hjälplös, det ger nog egentligen bara en motsatt effekt. Bortsätt från dessa tankar såg jag faktiskt en film när jag kom hem från skolan. Slog på teven och filmen "Schindler's List" hade precis börjat rulla. Har länge hört talats om denna kända svartvita film, som på ett mycket "snyggt" sätt porträtterat hur livet såg ut för främst judarna under andra världskriget. När jag väl hade börjat titta satt jag som fast klistrad vid teven. Jag förstår inte ens hur man kan vara kapabel till att beröva en annan människa livet. Vilken skam och börda, som man skulle tvingas bära med sig hela sitt liv. Så att det funnits en tid i vår historia där 60 miljoner miste livet är en riktigt obehaglig fakta. Jag vet inte varför jag blivit så insnöad på det här helt plötsligt, men kan ju mycket väl bero på filmen jag såg idag och för att jag läser en bok just nu där huvudpersonen är en andravärldskriget fantast. (För övrigt jättebra bok än så länge, den heter "född fenomenal" skriven av Josephine Bornebusch)

RSS 2.0