Good love lives on

"Family is complicated. It's the people you fight with the most but in the end the ones you also love the most. And as simple as that sounds, love isn't something you just take for granted. You have to work for it everyday. Some people won't stay in your life forever. So that's why you should take care of the people you love, and give them your love everyday."

Midsummer edition


Lite bilder från igår. Jag firade som sagt midsommar ute på Granö med släkten och familjen på dagen. Det var väldigt mysigt och vädret var verkligen helt underbart. Vid fem tiden var jag tillbaka i  Umeå som tro det eller ej faktiskt också bjöd på lite skolsken! Jag, Malin och Klara lagade en grillad vegetarisk middag som vi kalasade på i kvällssolen - det vart verkligen lyckat! Sedan kollade vi faktiskt på några avsnitt av modern family i soffan (haha) innan vi drog vidare till en midsommarfest. Kvällen blev lyckad tack vare trevligt sällskap, sommarkänslorna man får av att ute på en altan och nattkäket som bestod av amerikanska pannkakor! Sjukt ambitiöst må jag säga.  

White clouds

White Clouds - Radio Edit / Dvbbs

Midsommarplaner

Imorgon är det midsommar! För er som inte hade missat det alltså. Mina planer är ännu lite oklara, men det lär lösa sig tills imorgon iallafall. På dagen ska jag iallafall åka ut till Granö och fira med mormor, mina kusiner och familjen. Det ser jag fram emot väldigt mycket faktiskt! Nu ska jag alldeles strax bege mig mot kvantum och handla lite till middagen ikväll, men vi hörs. Kramisar

Det här stämmer ju faktiskt
Livet kom emellan


Det är ju ingen frågan saken eller det faktum att man är bäst på collage. Och sedan är det även ett faktum att man faktiskt haft en grymt bra helg! Så sjukt härlig start på det här sommarlovet. Ser verkligen fram emot flera sånna här kvällar och dagar. Frihetskänslorna man känner och kravlösheten som på sätt och viss alltid uppstår då man får sommarlov är sååå underbara. Nu är det bara att njuta av livet som gäller fram över. Vi hörs!

It has begun

Först nu har jag lagt över bilderna från årets RM/SM på datorn och smått börjat ta tag i redigerandet av bilderna! Att det alltid ska ta en sån tid för en att bearbeta bilder. Hursom helst så kommer jag posta fler i ett inlägg senare ikväll! För nu måste jag skynda mig iväg till jobbet. Hoppas alla får en trevlig fredagskväll!

There's nothing wrong with your soundsystem

Ni anar inte hur mycket man önskade att man befann sig på summerburst just nu! Tyvärr så är det ju 18års gräns.. (haha och jag fyller 18 om 16 dagar, just my luck!!) Men nästa år så! Då jäääklar. Är verkligen så taggad på att åka på festival just nu att ni anar inte. Vill till Bråvalla men de flesta jobbar/är borta/kan inte tråkigt nog. Kanske man drar en yolo och drar ändå. Nu måste jag göra mig iordning och skynda mig in till stan för att göra lite ärenden! Ikväll är det jobb som gäller mellan 18-21, har börjat jobba på ett ålderdomshem/seniorboende precis vid mig. Trivs faktiskt väldigt bra där!

RSS 2.0