Tisdagspepp


Hej på er alla goa! Tisdag idag och planerna för dagen är att plugga direkt efter skolan. Ska troligen åka ner till och sätta mig på stadsbibblan. Väldigt bra pluggmiljö där vid älven i väven. Stannar troligen i stan hela dagen eftersom att vi 18.30 ska hålla i föräldramöte för "Fighters" och har träning direkt efteråt. Hoppas ni får en fin dag! Kramar
 
 
 
 

Mamma, 43 årIdag fyller min älskade mamma 43 år! Gud vad stark och bra hon är. En fin kvinnlig förebild man har i livet. Tacka henne för att hon alltid lärt mig att stå upp för mig själv och vara den jag är till hundra procent. Glad för alla fina egenskaper jag ärvt av dig. I mina ögon är du den perfekt mamman jag kunde fått. Älskar dig ❤️

Roses are read diamonds are dead


Hej på er finisar! Kul att det fortfarande är folk som kikar in här lite då och då. Idag är det söndag vilket jag skulle vilja påstå är bästa dagen. Den lugna dagen. Vilodagen. Imorgon är det måndag och det är också bästa dagen eftersom att det är ladda upp och samla styrka dagen. Efter måndag kommer alla andra dagar och dom är också bra. Jag gillar dagar, det är övergångar till nätterna och nätterna är övergångar till dagarna. Allt sitter liksom ihop, ett kretslopp utan dess like. Och jag gillar när något sitter ihop med något annat. Det kan göra att själva helheten blir så mycket klarare och mer tydligt. Som att man får ett svar på en fråga man aldrig kunnat lösa tidigare. Vissa frågor har inga svar och det vet jag nu. Man är nog det som dom skrev sånger om på radion och gjorde covers om på youtube. Man/En eller vänta jag vill inte använda något av dom orden. Jag. Jag är lyckligare nu.
 
 
 
 
 

A clean slate and a fresh start

Hösten är här och det är jag med. Äntligen så får ni lite uppdatering alltså. Känner alltid att hösten känns lite som en nystart eller nyår. Man sätter upp nya mål och nya förväntningar inför kommande läsår/halvår. "A clean slate and a fresh start". Jag har så himla mycket att se fram emot det kommande året och resten av mitt liv för den delen. Kan ni fatta att jag tar studenten nästa år?? Helt ofattbart, sjukt, stört och allt vad det innebär. Då väntar nya utmaningar och liksom ett nytt kapitel av mitt liv. Och ja, jag är ganska bra på att bygga upp höga förväntningar. 


September

Hej! Kan ni fatta att det redan blivit september? Tiden rusar verkligen fram. Ser fram emot helgen mer än vanligt, lyssnar på podcast jämnt och tittar på tv-serier mest. Men utemiddagar och kvällssolen är verkligen något jag ännu försöker carpa och uppskatta. Vill inte släppa taget om sommaren, trots att hösten snart är ett faktum. Hoppas bara verkligen inte att vintern kommer allt för snart. Det är åtminstone ett litet tag kvar.


RSS 2.0